| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kad muškarac odbija sex.... u Društvo forumu; Nisam prije pratila ovu temu, sad sam pročitala svih 18 stranica... ... zanimljivo je to kako svaka žena osjeti kad je ... |
| | #181 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad muškarac odbija sex.... Nisam prije pratila ovu temu, sad sam pročitala svih 18 stranica... ![]() ... zanimljivo je to kako svaka žena osjeti kad je prevarena ( najčešće si poriće, ali ipak cijelo vrijeme zna) MAMA ne dopuštaj tom dečku da te promjeni i nemaš zašto gubiti vjeru u druge ljude - koliko vidim imaš dobar instinkt samo ga od sada počmi slušati ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #182 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,652
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad muškarac odbija sex.... Točno. Dovoljno samo da sisu pokaže. Kad se sjetim s kakvim gaborom od ženske je mene bivši prevario riga mi se. Naravno to sam sve doznala nakon prekida.. ali moj instinkt mi je govorio već tad da je bio s njom... samo sam ja to poricala "ma ne bi on.." kad se samo sjetim da sam glupača dozvolila da mi neka čaplja ravna ko daska ubije samopouzdanje... nije vrijedilo ni što su mi svi govorili da mi nije ni do koljena. Zašto sad ovo pišem? Ne znam ni sama. Vi muškarci ste jadni kako god se okrene...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #183 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,664
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad muškarac odbija sex.... instinkt je zajebana stvar kad si zaljubljen, ali valjda kasnije sve dođe na svoje, vidiš da si bio u pravu i koliko god ti okus u ustima bude gorak i budeš ljut na sve, toliko budeš i zadovoljan... |
| | |
| | #184 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kad muškarac odbija sex.... uf, dobro da sam ti brat (virtualni) pa ne gledaš na mene kao na muškarca i nisam jadan. ![]() brat i seka razgovaraju o svojim problemima i dele dobro i zlo. ![]()
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-07-08
Poruka: 25
![]() | Re: kad muškarac odbija sex.... Citat:
![]() ![]() Ma ovaj tvoj je neki iskompleksirani rambo, koji si mora nekako podići ego, makar to bilo barenjem što više žena. Ne mogu reći da me ne bi napalilo nešto kao iz opisa iznad tvog posta, ali ako imam stabilnu, zdravu i prije svega, uzbudljivu vezu, nema šanse ni da mi se Jessica Alba isprči pred menom. Jutro poslije ostadem sam Al' dobro, svi smo različiti... | |
| | |
| | #186 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,849
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad muškarac odbija sex.... kad muškarac odbija sex, treba njega odjebati
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad muškarac odbija sex.... mozhda ima gljivice na nogama koje je pokupijo na bazenu u krizhevcima ili u zelini kad su bili otvoreni..a chul sam da ima gljivica i u jokobanji.. a mozhda jednostavno na tlki je euro
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #188 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,643
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad muškarac odbija sex.... Citat:
![]()
__________________ Nisam svetica niti ja, voljela sam i pogriješila..... | |
| | |
| | #189 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kad muškarac odbija sex.... Citat:
![]() a evo sto se meni desilo juče. Stojim ja tako kod ciboninog tornja i čekam nešto u smeru žitnjaka. Cestom prolaze auti kad iz jednog čujem povike : "Šabane, šabane jaro!". Gledam na drugu stranu ulice ko me to zove, kad u tom trenu pežo 307 kabrio naglo zakoči, a iz njega maše mi neka devojka (čitaj žena u godinama). Iza nje auti su takođe zakočili i gume su zaškripale uz psovke i mahanje ruku što se moglo videti na njihovim licima. "Šabane"-mahanje iz pežoa. Ja onako još nevidim ništa zaletim se prema autu, gledajući stalno u vozačicu. Zaletih se i htedoh onako ko u filmovima uvatiti se za stranice auta i preskočiti unutra. Nooo, zaneseh se i vrhovi nogu zapnu mi za stranicu automobila te glavom puknem u ručnu kočnicu. To me prvo ošamutilo. Sledeće što me ošamuti je izgled vozačice. Pripijena tamna majca bez rukava i kratki šorc sa tamnom lakom maramom preko riđe kose koja ju je štitila od jakog sunca. Na očima velike tamne naočale koje su prekrivale pola lica. Ona je prekrila lice rukom i smejala se okrenuvši glavu na drugu stranu. Htela je da krene no ja ju zaustavim i kažem da mi je sandala ispala sa noge. Otvorih vrata i uzeh sandalu sa asfalta i mahnuh vozačima iza nas uz skupljanje dlanova kao da molim oprost. Sviranje iz automobila i kolona koja se napravila mogli bi tek slučajnog prolaznika da asociraju na svadbenu povorku. Pežo krenu te vozačica levom rukom malo svuče naočale te provire njene zelene oči iznad okvira. "Elvira! jesi to ti?"-retorički (ono postaviš pitanje a u stvari je odgovor) upitah "Šabane pa uopšte se nisi promenio, još uvek nasmejavaš ljude svojom nespretnošću" "eh, ja jbg. Znaš iznenadila si me"-"Znaš Elvira da nisam nikad zaboravio tvoju prekrasnu kosu i tvoje oči." Pogledo sam ju, a neka me slatka jeza počela podilaziti. "Znaš da nikada nisam u životu sreo devojku s tako zelenim, mačkastim očima?." (maja manuela isto ima zelene oči, al to ne vredi jer ju nisam u živo sreo) Ona se samo nasmije i zaklima glavom- "Šabane, pa ništa se nisi promenio, odma na prvu, a?" "Ma neeee, stvarno to mislim." I sada da ne prepričavam ceo susret, bilo je razgovora o deci, familiji. Ona je još neudana. Otišo sam u svet, a ona je ostala u rodnom selu. Bila mi je na listi za odstrel al iz nekih razloga ne stidoh je razvaliti te osta samo na simpatiji. Ona sada peva po noćnim klubovima, a odsela je u hotelu internacional. Kaže da odemo na piće do hotela i da ona ide na ručak pa da joj se pridružim. Ljubopitljivo sam ju promatrao , a u glavi mi se vrte proste slike. Zamišljo sam kako ja vozim kabria i vetar mi struji kroz kosu a ona puši moju kitu. Ja mašem okolo devojkama i šaljem puse, a Elvira se guši u mojim izlučevinama. Došli smo do hotela i ja joj pomognem nositi stvari do hotelske sobe. U sobi popili smo par pića i započeli razgovor. Odma da se zna da to nisu neki dubokoumni razgovori. Prepričavanje mladosti uz zadirkivanje. Kao ono "Jes dobro dupe imaš", "Što si vitka u struku", "kako ti sise dobro stoje" itd. Odjednom u meni se nešto preseklo. Obuze me neka tuga. Možda pod utjecajem ovog foruma napao me neki virus i sada u njoj ne vidoh više seksualni objekt već simpatiju iz mladih dana. Il se možda ja menjam i nije kriv forum . Sve u svemu neznam al osećaj je malo drugačiji. "Kako to da se nisi udala?"-upitah je "Znaš, Šabane, ljudi nemogu da slažu po unapred predviđenim kartotekama na kojima stoje ispisane karakteristike po abecednom redu! Niko nije kategorisan po tipu i identičan s nekim drugim..." Nije stigla da dovrši počela je da plaće i jeca, kao malo dete, kao neka nezaštićena, nesposobna devojka koja ne ume da se stara sama o sebi. Podignem se i priđem joj te ju zagrlim i pustim ju da se prepusti zadovoljstvu plakanja. Odmaknuh je od sebe, kada se smirila, podignem njenu kosu sa lica, obrišem joj oči i nos prstima te obrisah prste od pantalone. Još jednom prstima stisnuh njen nos kao da imam maramicu, a nemam, i onda ponovo od bedro na pantalonama. Podigoh joj glavu te rekoh: "Elvira, izgledaš fantastično.". Uhvatio sam njen pogled u kojem me merka i proučava moje lice. Pogled joj zastane na mojim usnama te kao da se prepustila mojem zagrljaju te ne opirući se pusti me da ju primaknem. Ja ju primaknem te joj poljubac uputim na čelu. Zagrlih je i privučem sebi na grudi. U tom zagrljaju i laganom njihanju levo-desno , zaklopih oći te poželih da ovaj topli i nežni zagrljaj potraje celu večnost. Polako otvorim oči i krajičkom videh lice Elvire koje je bilo u velikom upitniku. Znam da je postojalo nešto i da bi mogao da je povalim ali kao što sam već rekao nešto se u meni prelomilo. Previše osećaja je izašlo iz mene i telo mi je gorilo kao nekom maloletnom drkađiji koji se zaljubio. Taj osećaj još nisam osetio ili sam ga zaboravio. Jbg, kako bilo da bilo ne povalih je i ne pojeboh. Tek osta suza njena na mojim pantalonama i nešto malo vodice iz nosa. Još smo malo pričali, sada onako blizu jedno pored drugog. E da još da nadodam vrlo važnu stvar, a to je da mi se kurac uopšte nije digao što se inače u takvim situacijama kada mi je devojka na grudima obavezno kita digne. Taj dan nisam pio nikakve lekove i u jutro sam obavio uredno drkanje. Iznenadi me pogled prema prozoru hotelske sobe i ja zametih da je vani pao mrak. Kako je vreme prošlo, pih.? Podigoh se i provirih kroz prozor. Zagledam se u oprane ulice koje su kao ogromna ogledala vračale svetlost farova automobila. Misli mi još jednom odlutaju do Elvire, pa na forum. Pokušah tražiti uzrok tome svemu, mojoj slabosti i promeni. Htedoh okriviti nekog sa foruma, Sahatabu ili neke druge romantike. Možda nekog ženskog forumaša al niko mi ne padne na pamet kao uzrok. Pozvala me sutradan u narodnjački klub, gde peva. Pozvala me i na večeru. Ja ju još jednom zagrlim i pomilujem po kosi te se uputih prema vratima. Gledali smo se i polako odmicali uz klizenje ruke od ruku. Kada su nam ruke došle do kraja ona kao da malo stisnu moju te me kao pokuša zadržati ali ja samo povućeh ruku i okrenuh se te izađoh iz hotela. Peške sam se zaputio prema Bundeku (jezero) i odlučih se okupati. Skinuh odeću sa sebe te poskočim sa bine na kojoj sviraju grupe i duboko zaronih u mrak vode. Prvi dodir sa ledenom vodom umalo da nije isterao sav vazduh iz mojih pluća. Izronio sam brzo, stresao vodu sa lica i zaplivao što sam brže mogao prema sredini jezera. Htedoh očistiti misli i izbaciti iz glave današnji događaj no nisam uspeo. Elvira mi je bila celo vreme na pameti. Po završetku kupanja, seo sam na obalu i setih se da ne pušim već 1.5 meseca, nemam šta da zapalim. Digoh se i htedoh da joj se vratim no međutim okrenuh se prema kući, ponovo uputim pogled preko ramena no ipak krenuh kući. Elvirin lik pratio me celim putem. Kada sam došao kući svi ukućani su odavno već spavali. Nisam hteo da idem na forum i ovo napišem, hteo sam da prvo dobro razmislim o svemu. Ugasih svetlo i legoh u krevet. Navukoh prijatne i meke čaršave na svoje telo. Čaršavi me zagrliše o obgrliše moje telo. Zatvorih oči i zamislim da me to Elvira grli i miluje. Eto i to je razlog zašto nisam znao dal da napišem il ne. Do sada uvek kad sam legao moja virtualna sestrica bila mi je zadnja misao pred san a prva kad se probudim no sada to se izmenilo po prvi put. Odlučio sam naći se sa Elvirom i otići na večeru. Znači evo odbio sam seks iz razloga neke simpatije ili možda rađanja ljubavi pa htedoh ostaviti neki dobar dojam il kao da me nebriga il nešto treće. Nije iz inata to znam. Inače sam do sada čim sam mogao pojebo sam sve što mi se nudilo il ne nudilo. Bio sam uporan i dosadan al evo sada po prvi put to se promenilo. Ako vas zanima napisao bi i kako mi je bilo na večeri sa Elvirom al nisam siguran dali će prića da završi ovde, jer ako bude seksa onda nema smisla da stavim pod temu "kada odbijete seks", a ako nebude seksa staviću nastavak ovde. Ko oće čitat nek čita ko neće nek preskoći. Uglavnom nešto se u meni desilo, a neznam to objasnit.
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) | |
| | |
| | #190 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad muškarac odbija sex.... Šabane uvik kad pogledam tvoj post od kilometra ispred sebe uhvati me neka linost za čitanjem, pa onda redovito pomislim ma samo ću dva reda... i tako se izgubim čitajući sve do kraja ... nikad nisam uspila pročitati samo dva tvoja retka Ovaj post mi je posebno drag, možda zato što se i ja danas osjećam malo osjetljivo, al baš si me dirnuo "romantičaru" ... ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
« Sex za lovu??
|
sexi bez zuba »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:12.

Al' dobro, svi smo različiti...