Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kad muškarac odbija sex.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lega Znači pristaješ?! Znači pitaš me?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-06, 22:20   #31 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
eowyn je zabranio reputaciju
Re: muško odbacuje seks?

Citat:
Pravi autor: Lega
Znači pristaješ?!
Znači pitaš me?
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 01:48   #32 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Piratron
daj mi objasni kakvu to ima povezanost... i zasto samo muski imaju biolosku zastitu za preživljavanje ili whatsoever?!?
Vrlo jednostavno. Za normalan sex ti treba oko 3000kcal.
Ako ih nemaš u krvi i jetri, imat ćeš odbojnost prema sexu, i neće ti se dići.
Kad bi potrošio rezerve šećera onesvijestio bi se. Na to ne možeš ničim utjecati.
Po mom imenjaku dr. Abrahamu Maslovu, potreba za preživljavanjem je ispred potrebe za reprodukcijom.
To ti je slično kao što ti se ne diže kad te tjera pišati.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 08:34   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
peacock se izdvaja iz mase

ja sam u krizi.

kombinacija stresa na poslu, previse brige ( a svi mi kazu da se ne bi trebao toliko sekirati ), fizickog umora i ucestalih rasprava s njom dovelo je do toga da mi se vise ne dize.

jednostavno nemam potrebu za sexom.
draze mi je pojesti cokoladu ili sladoled nego se posexati.

vec sam bio i kod doktora i kod psihijatra.
razina testosterona je ok, psihijatara kaze da sam u bedu ali sto se njega tice sve je ok.

i sad ti znaj.
u medjuvremenu meni je super a ona je poludila
peacock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 08:36   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: eowyn
Znači pitaš me?
Aha! I to pismeno
Lega je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 09:50   #35 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: muško odbacuje seks?

Citat:
Pravi autor: esseker
ja sam u krizi.

kombinacija stresa na poslu, previse brige ( a svi mi kazu da se ne bi trebao toliko sekirati ), fizickog umora i ucestalih rasprava s njom dovelo je do toga da mi se vise ne dize.

razina testosterona je ok, psihijatara kaze da sam u bedu ali sto se njega tice sve je ok.

i sad ti znaj.

pošteno i svača čast na iskrenosti.....

to je ono što je činjenica i što se događa....ali mahom svi jebači.......
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 10:25   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
peacock se izdvaja iz mase

bilo neko istrazivanje u nacionalnim politickim novinama,
preko 70% Hrvata ima problema sa spolnoscu, te koriste Viagru
peacock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 11:27   #37 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
bilo neko istrazivanje u nacionalnim politickim novinama,
preko 70% Hrvata ima problema sa spolnoscu, te koriste Viagru
Pljucala žena muža: Vidiš, ti mene sedam dana nisi pogledao, a naš pjevac svaki dan skoči 3 puta na koku.
Muž; Da, ali svaki put na drugu kokoš!

U biti, u ovom gore ima istine i to ne zbog muškog karaktera već jednostavne potrebe za produženjem i unaprijeđenjem vrste. Genotipski muškarac nije monogaman, fenotipski jest!

Bez obzira na prirodu i njene zakone, zašto (u ovom slučaju) muškarac ne bi smio biti umoran?
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 11:38   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Citat:
ja sam u krizi.

i sad ti znaj.
Tak ja čitam ovu temu i razmišljam si, je važan mi je sex, ali mislim da nije ipak sve u tome. Ne da se ni meni baš svaki dan, a nekad prođe i cijeli tjedan. Stvar je u tome što ja, ako mi se ne da, onda neću zavaravat partnera i glumit tu neko svršavanje ili šta ti ja znam. Bolje mir, popričat o tome i dobro.
Bolje vas dvoje odite malo na godišnji, zajedno zbrišite nekud, nadam se da će onda bit bolje.
Odgovori sa citatom
Star 19-07-06, 18:00   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-06
Poruka: 233
bambina_ se izdvaja iz mase

pa sama kazes da se uopce ne vidite,ti spavas ujutro...on navecer...isto kao sto ocekujes da on bude budan navecer i raspolozen tako bi se i ti mogla potrudit i probut ujutro prije nego on ode...ali si vjerojatno preumorna i neda ti se budit rano,kao sto je i on i neda mu se ostajat kasno...tako da ga moras shvatit...
Odgovori sa citatom
Star 20-07-06, 01:56   #40 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

ma bash me briga, ja sam se poseksala, eh
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114