| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kad muškarac odbija sex.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lega Znači pristaješ?! Znači pitaš me?... |
| | #32 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: muško odbacuje seks? Citat:
Ako ih nemaš u krvi i jetri, imat ćeš odbojnost prema sexu, i neće ti se dići. Kad bi potrošio rezerve šećera onesvijestio bi se. Na to ne možeš ničim utjecati. Po mom imenjaku dr. Abrahamu Maslovu, potreba za preživljavanjem je ispred potrebe za reprodukcijom. To ti je slično kao što ti se ne diže kad te tjera pišati. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: muško odbacuje seks? ja sam u krizi. kombinacija stresa na poslu, previse brige ( a svi mi kazu da se ne bi trebao toliko sekirati ), fizickog umora i ucestalih rasprava s njom dovelo je do toga da mi se vise ne dize. jednostavno nemam potrebu za sexom. draze mi je pojesti cokoladu ili sladoled nego se posexati. vec sam bio i kod doktora i kod psihijatra. razina testosterona je ok, psihijatara kaze da sam u bedu ali sto se njega tice sve je ok. i sad ti znaj. u medjuvremenu meni je super a ona je poludila |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
pošteno i svača čast na iskrenosti..... to je ono što je činjenica i što se događa....ali mahom svi jebači....... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: muško odbacuje seks? Citat:
Muž; Da, ali svaki put na drugu kokoš! U biti, u ovom gore ima istine i to ne zbog muškog karaktera već jednostavne potrebe za produženjem i unaprijeđenjem vrste. Genotipski muškarac nije monogaman, fenotipski jest! Bez obzira na prirodu i njene zakone, zašto (u ovom slučaju) muškarac ne bi smio biti umoran? ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: muško odbacuje seks? Citat:
Bolje vas dvoje odite malo na godišnji, zajedno zbrišite nekud, nadam se da će onda bit bolje.
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: muško odbacuje seks? pa sama kazes da se uopce ne vidite,ti spavas ujutro...on navecer...isto kao sto ocekujes da on bude budan navecer i raspolozen tako bi se i ti mogla potrudit i probut ujutro prije nego on ode...ali si vjerojatno preumorna i neda ti se budit rano,kao sto je i on i neda mu se ostajat kasno...tako da ga moras shvatit...
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
![]() |
« Sex za lovu??
|
sexi bez zuba »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.