| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad se žene opuste....??! u Društvo forumu; Znam da će ženska strana odmah udariti s kontrom, ali se suzdržite i objasnite……..zašto žene zgodne, uvijek ... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Znam da će ženska strana odmah udariti s kontrom, ali se suzdržite i objasnite……..zašto žene zgodne, uvijek sređene, sexy u svim varijantama i detaljima…kad se uljuljaju u vezu, osjećaju sigurne, krenete živjeti zajedno ili oženite…u većini slučajeva opuste…pa kratke suknjice zamjeni trenirka, uvijek neki jebeni izgovor zašto nije depilirana, izrast jer nema vremena ići kod frizera, nokti sjebani jer je manikirka na godišnjem malo malo, seks sve rjeđi i rjeđi, samo bi se mazila, uvijek nešto kaka i puna problema i stalno te jebe da peglaš, usisavaš, kuhaš i najsretnija bi bila kad bi nosio jedna mjesec svaki drugi dan uloške i tampone da vidiš kako je njoj.......... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad se žene opuste....??! Bila sam u dugoj vezi i sve to što si nabrojao kod mene nije bio slučaj, osim trenirki... neću sigurno po kući hodat u štiklama... a žena si ne treba dopustit da se opusti ne zbog muškarca, nego valjda zbog same sebe! Ali ne možeš ni očekivat da baš svaki dan izgleda kao da je spremna za modnu pistu....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad se žene opuste....??! Opuste se neke žene, cure, ćak i kad nisu udane, već samo u malo dužoj vezi! A to meni na jetra ide! A izjava za progovor joj je: "Ako ti ne paše, nađi drugu!" E, onda bih ugrizao nekoga! Zašto bih trebao tražiti neku drugu, koja će se brinuti o sebi, kad mi je stalo do nje?! To je meni neshvatljivo! Što, osvoji te, vežeš se za nju i onda bi ju trebao trpjeti zapuštenu?! Jer po njezinom, ako mi ne paše, lijepo mogu samo otići i naći neko "koja će se samo lickati". Te sam izjave doživio dosta puta. Jer, kao, ona je bolja od drugih jer se ne licka. A na početku, koga sam čekao da svaku vlas posloži na svoje mjesto? Tko se onda lickao?! Ima, stvarno cura koje imaju do sebe i paze stalno na sebe i to cijenim. Ali ima i ovih drugih... Nije stvar u "lickanju", nego o nećem drugom. A to je da ti nije ugodno biti s curom ako ona ne drži do sebe. Ne zbog mene, nego zbog nje same. Jer onda vidiš da je možda malo nemarna, lijena... Da nije onakva kakvom se ispočetka predstavljala. E, cure, drage, nije isprika: "Ako ti ne paše, idi drugoj!". No, skidam kapu curama (ženama) koje stalno drže do sebe. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad se žene opuste....??! a jebiga... pitaj malo muške s škembicama zašto ne drže do sebe pa će ti to biti odgovor i za žene! Aj ti svaki dan se depiliraj (ne uspoređuj, molim te, to malo brade s cijelim nogama, pazusima, bikinijem..), čupaj obrve, brkove, lakiraj nokte, turpijaj nokte, vježbaj trbušnjake, feniraj se, maži svim kremicama protiv celulita, za noge ruke..., svakih mjesec dana sjedi u po 3 sata u frizerskom salonu, odi na posao, poslije toga spremaj, čisti i peglaj (pretpostavljam da se i to očekuje), a onda lijepo obuci štikle od 10cm, minjak i izbaci sise da bi te se tako svježa i prpošna podaj svome muškarcu s kojim si još uz to već sto godina! To ti je bila kontra- zasluženo! Evo objašnjenje: Misli da je voliš ovakvu kakva je il joj se ne da truditi kada ni ti ne daješ sve od sebe kako bi udovoljio njenim prohtjevima, ostajao s njom doma, umjesto gledao tekmu s dečkima, pričao s njom umjesto sjedio za kompom...... Sve u svemu, zabrini se ti kada se ona počne sređivati jer to znači: ljubavnik na vidiku! ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad se žene opuste....??! A je, sad! Nećemo pretjerivati! Jer pretjerivanje nije dobro... ![]() Ali istine, dakako ima! No, mi govorimo o zapuštenim curama, ženama! Pa idiot bi takvo što tražio od vas, što si nabrojila svega!! Ali pobogu, prati zube, počešljati se, namirisati nije nešto ekstra teško. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad se žene opuste....??! Tarquino, e zaista.... toliko predrasuda i nekih poluistina nisam odavno čula. Evo ja mogu iz svog primjera govoriti... a dugo sam u vezi... ništa od toga ne odgovara istini. Čak šta više sada puno više pokušavam biti "sređenija" i "dotjeranija" nego kada sam bila solo. I nisam se udebljala, sada nemam izrast ( ), jer nemam potrebu svakih mjesec dana mjenjati frizuru skupa s dečkom, nokti su mi i dalje odlični, sex je sve bolji... uopće ne znam o čemu je ovo tema... o predrasudama ili o čemu???
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Kad se žene opuste....??! Tarquino, pa ne sredjuju se zenske i ne drze higijenu zbog drugih, drze zbog sebe! Ja to barem o sebi govorim! Slazem se sa Wamp da necu hodati u kuci u stiklama, ali da se necu depilirati ili tako nesto ne dolazi u obzir, sama sebi se gadim onda U braku sam 16 godina pa mi nikada nije palo na pamet da se ne depiliram, da imam izrast 10cm. I slazem se s teicom da se sada vise ''sredjujem'' nego prije, a i sex je bolji nego prije. Ja mislim da to uopce ne ovisi o tome koliko si s nekim ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, opuste, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

), jer nemam potrebu svakih mjesec dana mjenjati frizuru skupa s dečkom, nokti su mi i dalje odlični, sex je sve bolji... uopće ne znam o čemu je ovo tema... o predrasudama ili o čemu???
U braku sam 16 godina pa mi nikada nije palo na pamet da se ne depiliram, da imam izrast 10cm. I slazem se s teicom da se sada vise ''sredjujem'' nego prije, a i sex je bolji nego prije. Ja mislim da to uopce ne ovisi o tome koliko si s nekim