| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ste rekli volim te u Društvo forumu; ova tema je postala izjavljivanje ljubavi forumu i njegovim članovima ajde neka, i ja vas sve volim... |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli curi volim te Decku sam rekla "Volim te" posle dva ili tri meseca.....
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kad ste rekli curi volim te et, meni je to nepojmljivo jer smatram da ne mozes nekoga VOLJETI nakon tako malo vremena... da bi nekog VOLJEO moras ga upoznati... a za to treba vremena no nema veze ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli curi volim te Citat:
Ili se varam? ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli curi volim te Rekla sam mu to kad samo se prvi put posexali
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kad ste rekli curi volim te Citat:
nitko nije rekao da ne postoje razgovori o osjecajima i da se o tome ne prica moze se o tome i te kako pricati bez spominjanja rijeci "volim te", a i osjecaji se mogu pokazati na 9747823748 nacina dok je izgovaranje rijeci "volim te" samo 1 od njih doduse ja jesam zatvorena osoba i svakodnevni izljevi emocija mi jesu strani, ali daleko daleko daleko od toga sto si ti napisala! ne znam nit na koju foru si dosla do takvog zakljucka ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ fanjić | |
| | |
![]() |
| Tagovi: volim te |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |