| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ste rekli volim te u Društvo forumu; pa ako ga zna odprije ne vidim u cemu je prob... nitko nije rekao da se to mora reci tocno ... |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kad ste rekli curi volim te pa ako ga zna odprije ne vidim u cemu je prob... nitko nije rekao da se to mora reci tocno nakon 12 mj. 12 dana 12h 12 min i 12 sec. samo kazem da to nije za mene jer smatram da nekoga ne mozes voljeti par mjeseci nakon UPOZNAVANJA. osim toga, ko tebi brani da nepoznatoj curi na ulici kazes da ju volis? ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli curi volim te he he pa slažem se,nitko! gle znam svog dečka već 3 godine,skupa smo deset mjeseci,ali i nakon neznam točno koliko kad sam mu rekla da ga volim,to sam i mislila,mislim još i sad i ne mislim da sam prebrzo rekla-došlo mi,bubnula i ostala živa a neki ljudi,kad me čuju kako mu govorim da ga volim,zgražavaju se jer "Pa bože,tako smo kratko zajedno,a je već kao njega volim..." -E takvi me živciraju!!! Jer šta se uopće njih tiče kad ću ja svom dečku reć da ga volim?! To je moja i njegova stvar.. ma da,zapravo,to je totalno osobna stvar,da ni moje,ni tvoje,ni od mog dede mišljenje zapravo nije važno... KAJ NE? ![]()
__________________ fanjić |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kad ste rekli curi volim te da, je, potpuno si u pravu ali isto tako mene zasmeta kad se neko pocne zgrazat zato jer sam ja svoje prvo "volim te",, koje da se razumijemo nikad nikome (pa ni macki) nisam rekla, kazem decku nakon 3 god. mislim, ako njemu nije smetalo... zast bi drugima to bilo cudno isto tako ja imam razumijevanja za to da nekome treba i vise od 3 god dok mi je prije 4 god. diglo tlak kad mi je jedan tip nakon tjedan dana rekao da me voli.. pukla sam se smijat i ubrzo nakon toga prekinula s njim
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli curi volim te Ne znam točno, prilično brzo jer sam se jednostavno tako osjećala, ja volim pokazivat osjećaje i riječima i djelima i volim čuti to "volim te" i volim to izgovoriti kad to mislim i osjećam....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-07 Godina: 19
Poruka: 34
![]() | Re: Kad ste rekli volim te Ja ne volim tu riječ. S dečkom sam malo više od godinu dana i još ni jedan ni drugi nismo rekli "volim te". Ja osobno ne volim tu riječ, ljubav se pokazuje više djelima, manje riječima. U prošloj vezi sam dečku rekla nakon par mjeseci veze, samo zato jer mi je bilo bed da ne uzvratim (on je meni prvi rekao). Od onda mi se ne sviđa takvo iskazivanje ljubavi i nemam uopće potrebu za tim. ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli volim te Ja nikad nisam prva rekla volom te,ja kažem samo i ja tebe! A kad želim prekinuti s nekim,kad mi kaže volim te ja kažem aha.........! Nisam se još ni zaljubila za stvarno tako da čekam pravog da mu to s guštom kažem!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli volim te Pa u pocetku veze ta rijec mi je tesko izlazila iz usta, posli nekih 3-4 mjeseca sam je prvi put rekla. A sad kazem kad mi bas dođe. Ne govorim to bezveze, nego bas kad taj tren osjetim potrebu za to rec. Volim te i oprosti ne valja govorit precesto, jer tada nekako izgube te rijeci na znacenju, "istrose se" ako postanu postapalice. Bolje rjede, ali da je od srca.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: volim te |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:03.

pa slažem se,nitko! gle znam svog dečka već 3 godine,skupa smo deset mjeseci,ali i nakon neznam točno koliko kad sam mu rekla da ga volim,to sam i mislila,mislim još i sad i ne mislim da sam prebrzo rekla-došlo mi,bubnula i ostala živa 
isto tako ja imam razumijevanja za to da nekome treba i vise od 3 god

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!