Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ste rekli volim te u Društvo forumu; pa ako ga zna odprije ne vidim u cemu je prob... nitko nije rekao da se to mora reci tocno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-07, 12:19   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Kad ste rekli curi volim te

pa ako ga zna odprije ne vidim u cemu je prob... nitko nije rekao da se to mora reci tocno nakon 12 mj. 12 dana 12h 12 min i 12 sec. samo kazem da to nije za mene jer smatram da nekoga ne mozes voljeti par mjeseci nakon UPOZNAVANJA. osim toga, ko tebi brani da nepoznatoj curi na ulici kazes da ju volis?
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 12:37   #42 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika mala fanjica

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 22
Poruka: 114
mala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono nešto

he he pa slažem se,nitko! gle znam svog dečka već 3 godine,skupa smo deset mjeseci,ali i nakon neznam točno koliko kad sam mu rekla da ga volim,to sam i mislila,mislim još i sad i ne mislim da sam prebrzo rekla-došlo mi,bubnula i ostala živa a neki ljudi,kad me čuju kako mu govorim da ga volim,zgražavaju se jer "Pa bože,tako smo kratko zajedno,a je već kao njega volim..." -E takvi me živciraju!!! Jer šta se uopće njih tiče kad ću ja svom dečku reć da ga volim?! To je moja i njegova stvar.. ma da,zapravo,to je totalno osobna stvar,da ni moje,ni tvoje,ni od mog dede mišljenje zapravo nije važno... KAJ NE?
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 12:47   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

da, je, potpuno si u pravu ali isto tako mene zasmeta kad se neko pocne zgrazat zato jer sam ja svoje prvo "volim te",, koje da se razumijemo nikad nikome (pa ni macki) nisam rekla, kazem decku nakon 3 god. mislim, ako njemu nije smetalo... zast bi drugima to bilo cudno isto tako ja imam razumijevanja za to da nekome treba i vise od 3 god dok mi je prije 4 god. diglo tlak kad mi je jedan tip nakon tjedan dana rekao da me voli.. pukla sam se smijat i ubrzo nakon toga prekinula s njim
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 10:54   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 980
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

svaki dan joj govorim od prvog dana dnevno najmanje 20 puta
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 11:33   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,443
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ne znam točno, prilično brzo jer sam se jednostavno tako osjećala, ja volim pokazivat osjećaje i riječima i djelima i volim čuti to "volim te" i volim to izgovoriti kad to mislim i osjećam....
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 11:45   #46 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

I ja isto, više puta dnevno.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 23:36   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 19
Poruka: 34
Jinx se izdvaja iz mase
Re: Kad ste rekli volim te

Ja ne volim tu riječ. S dečkom sam malo više od godinu dana i još ni jedan ni drugi nismo rekli "volim te". Ja osobno ne volim tu riječ, ljubav se pokazuje više djelima, manje riječima. U prošloj vezi sam dečku rekla nakon par mjeseci veze, samo zato jer mi je bilo bed da ne uzvratim (on je meni prvi rekao). Od onda mi se ne sviđa takvo iskazivanje ljubavi i nemam uopće potrebu za tim.

Jinx je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 23:53   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja nikad nisam prva rekla volom te,ja kažem samo i ja tebe!
A kad želim prekinuti s nekim,kad mi kaže volim te ja kažem aha.........!
Nisam se još ni zaljubila za stvarno tako da čekam pravog da mu to s guštom kažem!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 00:00   #49 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Pa u pocetku veze ta rijec mi je tesko izlazila iz usta, posli nekih 3-4 mjeseca sam je prvi put rekla. A sad kazem kad mi bas dođe. Ne govorim to bezveze, nego bas kad taj tren osjetim potrebu za to rec. Volim te i oprosti ne valja govorit precesto, jer tada nekako izgube te rijeci na znacenju, "istrose se" ako postanu postapalice. Bolje rjede, ali da je od srca.
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 00:20   #50 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,431
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

čuvam to za pravu osobu...mislim, samo značenje. ne razbacujem se tim baš..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: volim te

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114