| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ste rekli volim te u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Pa u pocetku veze ta rijec mi je tesko izlazila iz usta, posli nekih 3-4 ... |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli volim te Citat:
Tako je meni bivši,koji je bio lud,jednom pito dal se hoču udat za njega,i to je meni došlo ono ko da mi je neznam kaj reko,a i bila je friška veza,ja sam bila luda za njim! Od tog dana svaki put kad bi se posvađali on bi me zaprosio,upalilo mu je za prvu svađu jer mi je to onda još bilo donekle slatko,al za svaku svađu me zaprosio! A svađali smo se bar 5 puta u tjednu,onda si zamislite koliko me lik puta zaprosio,a bili smo 8 mjeseci u vezi! Na kraju su se te riječi toliko izlizale i nisu mi značile ništa jer ih je toliko zloupotrebljavo da je to bila katastrofa! A način na koji je on izgovaro te riječi,pa svaki put mi je došlo da ga lupim sa čekičem po glavi! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kad ste rekli volim te Citat:
a sto ti mene? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli volim te A onda kad ti njemu to konačno kažeš, onda možeš npr. očekivati "aha... (desetak sekundi pauze u kojima on sa zanimanjem gleda nešto drugo) i ja tebe (uz slijeganje ramenima i nezainteresiran pogled).". ![]() Jednu moju bivšu je to nabrzinu odučilo od nonšalantnog prihvaćanja izjava nečega što možda i nije trivijalno... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: volim te |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:28.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

a sto ti mene?