Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ste rekli volim te u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Pa u pocetku veze ta rijec mi je tesko izlazila iz usta, posli nekih 3-4 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-07, 01:22   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,693
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: Kad ste rekli volim te

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Pa u pocetku veze ta rijec mi je tesko izlazila iz usta, posli nekih 3-4 mjeseca sam je prvi put rekla. A sad kazem kad mi bas dođe. Ne govorim to bezveze, nego bas kad taj tren osjetim potrebu za to rec. Volim te i oprosti ne valja govorit precesto, jer tada nekako izgube te rijeci na znacenju, "istrose se" ako postanu postapalice. Bolje rjede, ali da je od srca.
U potpunosti se slažem s tobom,stvarno kad ti to netko previše govori fakat dođe ko da ti je reko dobar dan,a ne volim te!
Tako je meni bivši,koji je bio lud,jednom pito dal se hoču udat za njega,i to je meni došlo ono ko da mi je neznam kaj reko,a i bila je friška veza,ja sam bila luda za njim!

Od tog dana svaki put kad bi se posvađali on bi me zaprosio,upalilo mu je za prvu svađu jer mi je to onda još bilo donekle slatko,al za svaku svađu me zaprosio!
A svađali smo se bar 5 puta u tjednu,onda si zamislite koliko me lik puta zaprosio,a bili smo 8 mjeseci u vezi!

Na kraju su se te riječi toliko izlizale i nisu mi značile ništa jer ih je toliko zloupotrebljavo da je to bila katastrofa!
A način na koji je on izgovaro te riječi,pa svaki put mi je došlo da ga lupim sa čekičem po glavi!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 00:10   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 15
Poruka: 39
Thug boy se izdvaja iz mase

Pa nakon 2 do 3 tjedna! ali ona je stala kao da sam rekao neznam šta...!
Thug boy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 21:56   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 24
Poruka: 47
Crickey se izdvaja iz mase

Nakon mjesec dana intenzivnog druženja, a prohodali smo tek 8 mj. poslije, a sad smo već 9 mj. skupa. Dakle, da... I još uvijek je tak.
Crickey je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 22:04   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 87
Mala Bu se izdvaja iz mase

meni je prvi moj dragi izjavio ljubav nakon 2-3 mjeseca, a onda odmah ja njemu! I još smo uvijek sretno zaljubljeni i 2,9 godina u vezi!!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 12:00   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,893
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Ja nikad nisam prva rekla volom te,ja kažem samo i ja tebe!
A kad želim prekinuti s nekim,kad mi kaže volim te ja kažem aha.........!
Nisam se još ni zaljubila za stvarno tako da čekam pravog da mu to s guštom kažem!
mislim da ovo "i ja tebe" mozes reci svakome, bar ja mogu, zato to niti ne govorim. radije necu nista uzvratiti ako mi netko kaze da me voli nego reci "i ja tebe" a sto ti mene?

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 13:30   #56 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,060
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

...
Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
"i ja tebe" a sto ti mene?
pa isto ono što i ti mene
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 21:46   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,893
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mudro

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 21:57   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,867
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A onda kad ti njemu to konačno kažeš, onda možeš npr. očekivati "aha... (desetak sekundi pauze u kojima on sa zanimanjem gleda nešto drugo) i ja tebe (uz slijeganje ramenima i nezainteresiran pogled).".

Jednu moju bivšu je to nabrzinu odučilo od nonšalantnog prihvaćanja izjava nečega što možda i nije trivijalno...
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 18:24   #59 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Devils Whore.

Datum registracije: 21-12-07
Poruka: 4
Devils Whore. se izdvaja iz mase

dosta brzo. nagdje nakon mjesec-dva. tj. on je meni prvi rekao, ja nikad nisam bila dobra baš u iskazivanju osjećaja.
sad je prošla godina dana kako smo zajedno
Devils Whore. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 18:26   #60 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,270
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

baki sam jucer reko da je volim kad sam je zical novce....

jesam olos
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: volim te

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114