| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ste rekli volim te u Društvo forumu; 2 puta...jednom ne znam zašto, a drugi put nedavno i napokon to stvarno osjećam...volim i voljen sam ...... |
| | #81 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli volim te 2 puta...jednom ne znam zašto, a drugi put nedavno i napokon to stvarno osjećam...volim i voljen sam ...i ne treba mi ništa više...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 61
![]() | Re: Kad ste rekli volim te heh meni je cura rekla da me voli nakon mjesec dana veze što je meni bilo prerano i prebrzo,tako da sam ostao šokiran.meni treba više vremena da se toliko vežem za nekoga i da bi ti riječi imale onaj pravi smisao. |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Kad ste rekli volim te nakon 3dana,a ponavlja mi to svaki dan po 5,6puta minimalno... sad jesam li lud ja,ili ona? ili je došlo vrijeme za svadbu?? hm....
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
![]() |
| Tagovi: volim te |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

...i ne treba mi ništa više...