| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kad vam je najbolji osjecaj svrsavanja u Društvo forumu; kad vam cura/decko pusi/lize ili tjekom samog sexa....... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | kad vam cura/decko pusi/lize ili tjekom samog sexa.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | svršiti curi u usta je opak osjećaj, definitvno opak.......jer jezik dodiruje glavić u trenutko kada je hiperosjetljiv.....opako.......ali i svršiti u nju....huuuuuuuuuuuuu
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #3 (permalink) |
| next best thing | Re: kad vam je najbolji osjecaj svrsavanja i ti otvaraš ovaku temu nakon one zašto je ljubav tako sjebana????????ko je tu lud ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad vam je najbolji osjecaj svrsavanja bambina,bambina...tebi se po glavi mota samo sex : : :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kad vam je najbolji osjecaj svrsavanja Dok jebem - puno bolje... Kod pušenja mi nekako izgleda... a šta ja znam... nedorečeno...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: kad vam je najbolji osjecaj svrsavanja Iskreno bez obzira dal jebem curu ili mi ga ona puši, jebeno se osjećam u svakom slučaju tak da mi nije niti važno kako, iako je za nijansu bolje dok jebem, al to su nijanse. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, najbolji, osjecaj, svrsavanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

: