| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kad vam je najbolji osjecaj svrsavanja u Društvo forumu; Kad svrsavam.... |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-06
Poruka: 97
![]() | Re: kad vam je najbolji osjecaj svrsavanja Citat:
![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Citat:
Ne ti,nijedna zena to ne oprasta.Mene je moja silovala kad sam tri dana imao groznicu i temperaturu izmedu 38.6-39.2 C i bio sam potpuno skrsen. Kad sam nakon pol sata rekao da nemrem vise,nadurila se do preksutra. To mi je iducih godinu dana nabijala na nos,usprkos cijelog niza "popravnih" kad sam ozdravio. "Da,da,to je sad super,ali jel se sjecas kak nisi onaj put ..." A sto se svrsavanja tice ,najbolje mi je po faci i u usta i onda je nalupat kurcem po celu i pospremit ga na temeljito poliranje u topla i vrlo sposobna usta. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kad, najbolji, osjecaj, svrsavanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.

Ne ti,nijedna zena to ne oprasta.Mene je moja silovala kad sam tri dana imao groznicu i temperaturu izmedu 38.6-39.2 C i bio sam potpuno skrsen.
Kad sam nakon pol sata rekao da nemrem vise,nadurila se do preksutra.
To mi je iducih godinu dana nabijala na nos,usprkos cijelog niza "popravnih" kad sam ozdravio. "Da,da,to je sad super,ali jel se sjecas kak nisi onaj put ..." A sto se svrsavanja tice