| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad veza prestaje imat smisla? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cvrlje__com on s vrimenon postane los Ma ko ti to kaže? S vremenom može postajat ... |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kad veza prestaje imat smisla? hehe... uglavnom, sve ok, ne mislim prekinut... pogotovo ne zbog nekog glupog razloga.... i neznam ko je rekao da kad počneš razmišljat o prekidu da treba prekinut....ne bih se složio s tim... ako razmišljam o tome u tom trenutku ne znači da to stvarno mislim i inače, već sam tad možda ljut, tužan, pijan ili nešto treće pa zato...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kad veza prestaje imat smisla? u dgoj vezi je normalno da dodje do zasicenja, neslaganja, svadja, durenja i sl... i normalno je da se tad zapitas zelis li ti takvu osobu pored sebe, ali opet... kad sav bijes malo popusti, kad se smiris i dodjes k sebi... blesavo se nasmijes i pomislis da je to ipak neka tebi jako draga i posebna osoba, da ju ipak ne bi volio toliko da nema neke svoje mane... onda veza ipak ima nekog smisla... ali ako i dalje imas neki grc u zeludcu i nisi bas najsretniji kad se sjetis te osobe... kao da vise nema smisla?! ti znas sto od toga osjecas ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kad veza prestaje imat smisla? a sviđa mi se ovo što si napisao, ovaj prvi dio, baš lijepo napisano...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad veza prestaje imat smisla? Veza prestaje imat smisla kad se izgube emocije i sve postane samo navika.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
![]() |
| Tagovi: smisao, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.

pa zato...
WhY WoUlD I Go tO HiGhsChOoL WhEn i cAn gO tO ScHoOl hIgH