| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm u Društvo forumu; Mislim da ova tema još nije bila na forumu. Koliko sam upućen to je dosta rijetka pojava,al na sreću ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-12-07 Godina: 20
Poruka: 13
![]() | Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm Mislim da ova tema još nije bila na forumu. Koliko sam upućen to je dosta rijetka pojava,al na sreću nedavno sam se nasao u jednoj lijepoj zavidnoj situaciji u kojoj je jedna djevojka pred mojim očima micala grudima naizmjenično jednom pa drugom! Ja sam ostao paf! Otišao sam malo na netu potraziti o tome i nasao ovo! To je ipak malo preekstremno!!! Uzivajte! Evo linka: http://www.youtube.com/watch?v=-7Rkob8tR8U ...i još jedan: http://www.youtube.com/watch?v=IRYE8...eature=related |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm Pa to radi mišićima koji su ispod grudi, nije ti to rijetka pojava uopće.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm Ja sam razgovarao s dosta kolega o tome i nisu se susreli s time kao ni ja. Ajd ako dosta njih to moze, ajde snimi mobom i posalji na forum pa da vidim ja i ostali! Netko ce ti valjda dopustiti? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm Kaj bi bila rijetka pojava... zar nikad nisi vidio dečka da to može?? Zašto žena ne bi mogla... miče isti mišić... al je iznad njega više "masnog" dijela...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm Samo što mi se čini da ona ženska gore ima silikone pa da se to tako malo jače digne sisa... ali niš čudno ni novo.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm Inace i sam mogu micati svojim prsima jer idem u teretanu 2-3 godine i nije mi problem,sa malo vjezbe mozes s njima kak te volja,ali za zenske to me stvarno ugodno iznenadilio kad mi je kolegica to pokazala,ono ostao sam bez teksta i očiju! ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm Pa eto... ista stvar... i žene benchom jačaju prsne mišiće...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: grudi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.