Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm u Društvo forumu; Meni se osobno sviđa, ako ženski bodybuilder.....volim velike sise i veće....ženstvene...koje ne skakuču pod m. pectoralisom nabrijan ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-08, 15:05   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm

Meni se osobno sviđa, ako ženski bodybuilder.....volim velike sise i veće....ženstvene...koje ne skakuču pod m. pectoralisom nabrijan adrenalinom
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 15:08   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 841
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase
Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm

...nema ljepšeg nego kada žena spava... a grudi idu... gore... dole... gore... dole...
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:11   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,431
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dodi Pogledaj Poruke
Mislim da ova tema još nije bila na forumu. Koliko sam upućen to je dosta rijetka pojava,al na sreću nedavno sam se nasao u jednoj lijepoj zavidnoj situaciji u kojoj je jedna djevojka pred mojim očima micala grudima naizmjenično jednom pa drugom! Ja sam ostao paf! Otišao sam malo na netu potraziti o tome i nasao ovo! To je ipak malo preekstremno!!!
Uzivajte!

Evo linka: http://www.youtube.com/watch?v=-7Rkob8tR8U

...i još jedan: http://www.youtube.com/watch?v=IRYE8...eature=related
Kao što je wampica rekla... to ti je uvjetovano prsnim mišićima koji su ispod grudi

Najpoznatiji "micač grudima" je Bolo Jeung iz Bruce Leejevih filmova...

I ja isto mogu micat grudima

Nije ti valjda i to sexy
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:19   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,583
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

uuuu Adolon
možda njemu nije,al probaj dalje

People couldn't believe what I'd become...
nespretna je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:44   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
uuuu Adolon

A kaj je to nekaj s čim bi se mogao pohvalit

Od sada kad upoznam neku trebu: "Znaš, mala, ja ti mogu mrdat sisama...vid ovo"

Doduše prije nisam mogao...al od benčanja dobiš taj filing
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 19:01   #26 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,632
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke

I ja isto mogu micat grudima
Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
uuuu Adolon
I ja sam tu
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 19:16   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
I ja sam tu
Mislim kod mene su vam grudi dost muškobanjaste

Onak više su prsa neg grudi, jako su mi tvrda, možeš komotno sjedit i gazit po njima...sad ne znam jel to dobro il kaj ...Ne znam oće vam se svidit tako tvrda muška prsa

Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 19:19   #28 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,632
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma ti se javi pa će mo vidjet kak je
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 07:19   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 1,971
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

meni je mmmm kad ja mičem ženske grudi!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 11:10   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ma to mogu i muskarci i zene

al ja ne mogu
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grudi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114