| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor ma to mogu i muskarci i zene al ja ne mogu To možeš samo ... |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm To možeš samo ako imaš razvijene prsne mišiće...pošto slutim da ti navedeni nisu tako razvijeni....ja ... kao kvalificirani vježbač...ću ti pomoći oko tog problema... Potrebne su ti dnevne masaže koje se moraju izvesti na golim prsima...upotrebom ulja...koristeći prste vještog vježbača kao što sam ja ![]() Evo, ako želiš, žrtvovati ću se i odvojiti svaki dan vremena da obavim potrebnu "terapiju" ![]() Naravno ako još koja forumašica ima navedene probleme...tu sam da vas uguram u svoj raspored ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Kad ženska miče grudima,e to je...mmmm meni nije? vecinom joj ostavim majicu kao krasni predmet? da pokrije mane... meni je zanimljivija faca i sveukupni pokreti tijela..noge guze... a i ono dole. zvukovi i ufuranost isto... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grudi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:37.