| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kada bi postojala emisija sex sa zvijezdama , koga bi htijeli vidjeti u njoj u Društvo forumu; ja bi isto bilića,i ivaniševića......normalno,ne u istoj kombinaciji........ |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Kada bi postojala emisija sex sa zvijezdama , koga bi htijeli vidjeti u njoj A evo vam sada demo verzija prve emisije: 1. par: Drk i Renata Sopek 2. par: Žak , Pišekica i Žuži jelinek 3. par: Marko Grubinić i BB Hrvoje 4. par: Šeks i Iva Jerković 5. par: Hlo i Sanader 6. par: Mila Horvat i Niko Kranjčar 7. par: Blanka Vlašić i Joe Šimunić 8. par: Jelena Rozga i Maja Šuput 9. par: Nives C i Dino Drpić 10. par: Nana Badrić i Zdravko Mamić Kategorije: Nabijanje na k...(gl. favorit 10. par) Lizanje sladoleda sa trbuha(gl. favorit 2. "par") Pušenje(gl. favorit 9. par) U guz(gl. favoriti 3. par) Sado-mazo(gl. favoriti 5. par) Ostalo smislite vi , pa bum to poslal HTV-u , Novoj i RTL-u.
__________________ b |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Kada bi postojala emisija sex sa zvijezdama , koga bi htijeli vidjeti u njoj Ja mislim da bi najjeftinija varijanta bila ta da se u toj emisiji međusobno guze likovi iz noćne more. Sudac i voditelj bi bio Željko Malnar , a parovi sljedeći: Jajan i Sandra Dabo Ševa i Slađa Laki i Braco Cigan Tarzan i Cezar Stankec bi bio solo.
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada bi postojala emisija sex sa zvijezdama , koga bi htijeli vidjeti u njoj Citat:
Sado mazo je favorit Joke i Blanka ilitiga 7. par...... ![]() Kad je Joke opizdi ne da će Blankica preskakat 2 metra nego će i 3 od šoka...... ![]() Inače, 2., 3., 5. i 7. par će biti zanimljiv..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kada bi postojala emisija sex sa zvijezdama , koga bi htijeli vidjeti u njoj Severinu, Lanu Jurčević, Nikolinu Pišek, Tatjanu Jurić, Mirnu Maras, Lanu Banely...neda mi se pisat više
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kada bi postojala emisija sex sa zvijezdama , koga bi htijeli vidjeti u njoj joj ne NE NE! nemoj mi njega.. S NJOM.. jaoo ne ne ne... samo ne s njom mogu se ja ubacit kad kamere nece snimat ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada bi postojala emisija sex sa zvijezdama , koga bi htijeli vidjeti u njoj Možda misli na njegovu sestru Petru ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.