| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kada polude ženske misli????? u Društvo forumu; Gledam malo komentare nekih cura/žena...i ugodno se iznenađujem Neki komentari su bez srama i direktni i to mi ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | kada polude ženske misli????? Gledam malo komentare nekih cura/žena...i ugodno se iznenađujem Neki komentari su bez srama i direktni i to mi se ful sviđa.Šta je sa curama mojih godina(za 3 mjeseca cu 17)?Kažeš joj da ima dobre sise a ona nesto u stilu:"Baš si glup".Kada žene polude?Nakon prvog sexa? ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kada polude ženske misli????? heheheh... pa meni je to kompliment, naravno ukoliko se izgovori pod odgovarajucim okolnostima i zavisi ko to izgovori... Ako mi kaze neko na neprimeren nacin, i jos ga prvi put u zivotu vidim, pomislim koji kreten... Od decka, naravno, volim da mi govori takve stvari! A kad zene polude? Zene ne polude, muskarci polude za zenama!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kada polude ženske misli????? ah točno ...."Samo muškarac poznaje kraj svijeta-nalazi se točno ondje gdje počinje njegova ljubav prema ženi"...M. Kessel
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: kada polude ženske misli????? Kad žene polude, najčešće u vrijeme Pms, a onda treba i iz kuće pobjeći, a u tvom slučaju trebaju se opustiti, a to neče učiniti još dobrih par godina, iako ima izuzetaka, hvala Bogu!!!
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kada polude ženske misli????? je da na sex ludilo je mislio.... zato sam mu ja i rekla da žene polude kad imaju za čim poludit...a on možda ne zna šta i kak treba pa mu ženska ne ludi...ali ima vremena naučit će ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, nevinost, sex, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

....