| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kada polude ženske misli????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk U laganju i zloći. u iskrenosti,ljepoti,pameti,..... (sad sam ga usrala )... |
| | #42 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kada polude ženske misli????? Citat:
![]() Sorry taj je zauzet ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kada polude ženske misli????? Pa mogle bi i mi Žene, iznijeti nekoliko činjenica koje će vaš muškarce prikazati kao bezdušne i bezosjećajne stvorove
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kada polude ženske misli????? Citat:
na bacanje koje kakvih perverzarija, zayebanciju na temu sexa ili na razgovore o sexu? hrpa ljudi ne zna prihvacat komplimente i u nadi da nece ispast umisljene il sto vec, reagiraju ko budale valjda se ne znaju snaci ili pokusavaju biti cool ahh.. pubertetlije ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kada polude ženske misli????? Žena (devojka) poludi ako je neki muškarac privlači kao niko do tad,ako je zaljubljena ...Meni je super tj fenomenalno se osećam kad mi moj dečko kaže da imam dobre sise , guzu... Imponuje , naravno!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kada polude ženske misli????? Citat:
![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #50 (permalink) | ||||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: kada polude ženske misli????? Citat:
...prepotenciji, kurcenju i sranjima ako i jesi i nisi kriv! ...istina, ono prvo je najveca laz koju si ikada napisala, sto znaci damfisk je u pravu kad kaze u laganju Citat:
.....i bila bi vrlo vjerojatno u pravu, samo mi moju ego ne dozvoljava da kazem da si apsolutno u pravu, jer nisi !!!Citat:
A sta ako ti to dovikne netko na cesti, da li ti i onda imponira, ili je prva stvar koju pomislis "idi i ubij se kretencino" ![]() Citat:
Oh da, to definitivno je istina!!!! ![]()
__________________ | ||||
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, nevinost, sex, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:27.

)

jeste a i uz to da je lik dobar prema curi,nježan,osječajan,romantičan,sexypilan,iskren,e onda ženske misli izlude

valjda se ne znaju snaci ili pokusavaju biti cool
sorry šta imam 16
!!!