Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kada ste dobili sise? u Društvo forumu; ja ih dobio evo maloprije..i to poštene...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-10-07, 11:48   #101 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,418
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Kada ste dobili sise?

ja ih dobio evo maloprije..i to poštene
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 13:08   #102 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,702
Nefertiti je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Taco Pogledaj Poruke
Dobro...OK ko ima sisu postenu nek' se javi!
Ja imam nepoštenu
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 13:57   #103 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,643
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ja imam dvije, poštene
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 15:11   #104 (permalink)
V.I.P.

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,405
dorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Taco Pogledaj Poruke
Dobro...OK ko ima sisu postenu nek' se javi!
Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Evo ja se ipak javljam i ko mi šta može

Dar?

Moje su toliko nepoštene da je usporedba i sa našom državom smiješna.
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 15:13   #105 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 22
Poruka: 5,223
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

LOL, moje takodjer... a dobila sam ih davne '41... malo su propucane al nema veze.. svojevremeno su sluzile kao nekakav pancirni prsluk sad su vec ispuhane LOL jedna na jedno rame, druga na drugo.. i u setnju

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-10-07, 15:22   #106 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,304
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Imam neke made in ______ , ne vidim pročitat, izlizalo se već, sad čekam nove iz Indije...

dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 17:53   #107 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 16
Poruka: 239
Bart se izdvaja iz maseBart se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ja sam negde pred kraj četvrtog razreda osnovne škole tj tad su mi počele rasti...Jao Bože kad se setim koliko ih nisam volela
Ma kako ih nisi voljela ?
To mi nije jasno...
Bart je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 17:58   #108 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-10-07
Godina: 19
Poruka: 31
NOA18 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku NOA18

Tamo negdi oko 11-te sam primijetila uvećane areole,a u 12-oj su mi počele laganini bubrit dude. Ovo šta imam danas nije nešto reprezentativno glede veličine,ali trudim se održati ih čvrstim. zasad uspijevam sasvim dobro.
NOA18 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 18:00   #109 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 16
Poruka: 239
Bart se izdvaja iz maseBart se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Kako sam ja propustio ovu temu?
Valjda zato jer se nisu spominjale dojke, nego samo sise

To je meni k'o klincu bilo ne shvatljivo kad su ostali zajebavali curke kojima su počele rasti dojke. Uistinu mi nije bilo jasno. Meni su postale najbolje frendice u to doba...
Ma slazem se sa tobom u potpunosti meni nije jasno kako netko njih moze zajebavat , zar je to ruzno ili tako nekako ?
Bart je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 18:05   #110 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,886
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: NOA18 Pogledaj Poruke
Tamo negdi oko 11-te sam primijetila uvećane areole,a u 12-oj su mi počele laganini bubrit dude. Ovo šta imam danas nije nešto reprezentativno glede veličine,ali trudim se održati ih čvrstim. zasad uspijevam sasvim dobro.
Pa sad- nisu ti najveće na svijetu, ali mislim da se nemaš čega sramiti u pogledu veličine, a oblika još manje... Imaš vrlo lijepe i skladne grudi.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cice sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114