Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 14
Like Tree2Likes

Kada te zeli samo iskoristiti

Raspravljate o temi Kada te zeli samo iskoristiti u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Kako prepoznati decka koji te zeli samo iskoristiti,znaci ne zeli nikakvu ozbiljniju vezu niti nista,ima li kakvih jasnih znakova odmah ...

Starter
    Datum registracije
    25-12-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Kada te zeli samo iskoristiti

Kako prepoznati decka koji te zeli samo iskoristiti,znaci ne zeli nikakvu ozbiljniju vezu niti nista,ima li kakvih jasnih znakova odmah na pocetku,jeste li bili u slicnoj situaciji??molim odg.hvala ))

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Re: Kada te zeli samo iskoristiti

reci mu da kod tebe nema seksa prija braka pa prati reakciju
    ZlaaBarbika likes this.
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter
    Datum registracije
    07-07-09
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Najbolje je da mu ne dash mesec dana a da trazis da se vidjate cesce. Jer posle toliko vidjanja moze da se dogodi i da se zaljubi (sto su neka istrazivanja pokazala). Ali ipak mislim da za zaljubljivanje treba vishe vremena.

Ovo ti govorim jer sam protivnik toga iako sam muskarac. I takvi muskarci me nerviraju jer ne mogu sebi da nadju devojku koja moze da zadovolji njihove potrebe pa se izivljavaju na devojkama koje ne znaju da kazu ne jer im se svidja taj momak...

A takve muskarce bi uputio na "Kacku petlju" ili u neku javnu kucu jer te devojke sluze za te stvari. Pa nek izvole do mile volje...

Regularni forumaš Avatar od korisnika sikolino
    Datum registracije
    21-04-08
    Starost
    30
    Poruka
    286
    Liked
    0 times

A ako dečko želi i sex i ljubav?a bude otkantan pomoću glupog testa i propustiš nešto dobro?
    Ali ako je smrad,postoji vjerovatnost da dobro odglumi..što mu je više stalo da de povali,bolje će odglumit
    Teško je to egzaktno reć,ja bih išao na unutarnji filing,vibru itd

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Ja sam uvjek fer i uvjek kažem šta želim... Malo se žvalimo, pitam ju dali bi htjela nešto više ili da ostanemo na tome.
    Ona kaže da želi, na što ja oodgovaram, al samo večeras... Ona kaže da ona inače nije takva al samo ovaj put.
    mislim da je to ok da joj kažeš šta želiš. to mi je upalilo prošlu subotu

Starter
    Datum registracije
    07-07-09
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sikolino Pogledaj Poruke
    A ako dečko želi i sex i ljubav?a bude otkantan pomoću glupog testa i propustiš nešto dobro?
    Ali ako je smrad,postoji vjerovatnost da dobro odglumi..što mu je više stalo da de povali,bolje će odglumit
    Teško je to egzaktno reć,ja bih išao na unutarnji filing,vibru itd
    U pravu si... Ali takvih danas ima jako mali broj mislim na gornju vrstu koju si pomenuo. A ove donje necu ni da pominjem (a da ne kazem josh za skotove koji su u braku i imaju decu, sto su se zenili, da im neko pere gace sprema hranu...).
    Zene sta vi mislite o tome??? Nek se izjasni neka.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Corto Maltese
    Datum registracije
    12-04-08
    Poruka
    926
    Liked
    7 times

Citat Pravi autor: Jammin911 Pogledaj Poruke
    Kako prepoznati decka koji te zeli samo iskoristiti,znaci ne zeli nikakvu ozbiljniju vezu niti nista,ima li kakvih jasnih znakova odmah na pocetku,jeste li bili u slicnoj situaciji??molim odg.hvala ))
    Svaki te dečko želi iskoristiti.
    Ti samo odlučuješ o tome ko je sretni dobitnik.
    Viorica Dubois likes this.
    Milosti ne tražim , niti bih vam je dao!

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,656
    Liked
    506 times

nikad nisam kužila što to znači iskoristiti.. odnosno muškarci da iskoriste žene u seksualnom smislu..pa zar u tom seksu neuživamo jednako(barem bi trebalo biti)...
    zar ne koristimo jedni druge u svrhu obostranog užitka

mislim!!! meni je to jedna tako glupa riječ.. jer iskoristiti nekog znači, oštetiti ga u nečemu.al ja bome nevidim u čemu se neka žena/cura ošteti ako je obostrani užitak i zadovoljstvo..

corto maltese... u čem je taj momak sretni dobitnik, a ona nesretna gubitnica..u čem???
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Corto Maltese
    Datum registracije
    12-04-08
    Poruka
    926
    Liked
    7 times

Gdje sam ja napisao da je ona nesretna gubitnica?
    (On je sretan , vjeruj mi na riječ)
    Sretna ili nesretna to već zavisi od njegove izvebe.

A ako sam slučajno bio nejasan kad sam se poslužio Jasmininim izrazom pa napisao - svaki te dečko želi iskoristiti - evo sad ću preformulirati da bude jasnije - svaki te dečko želi jebati.
    Milosti ne tražim , niti bih vam je dao!

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,656
    Liked
    506 times

ne nisi napisao, al nekako mi izgleda da samo on dobiva...al ok..sve pet

pa to i nije loše što je svaki želi jebati.. znači da je komad ipo..i kažem tu dobivaju oboje ako je obostrani užitak
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku