reci mu da kod tebe nema seksa prija braka pa prati reakciju![]()
Raspravljate o temi Kada te zeli samo iskoristiti u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Kako prepoznati decka koji te zeli samo iskoristiti,znaci ne zeli nikakvu ozbiljniju vezu niti nista,ima li kakvih jasnih znakova odmah ...
reci mu da kod tebe nema seksa prija braka pa prati reakciju![]()
Najbolje je da mu ne dash mesec dana a da trazis da se vidjate cesce. Jer posle toliko vidjanja moze da se dogodi i da se zaljubi (sto su neka istrazivanja pokazala). Ali ipak mislim da za zaljubljivanje treba vishe vremena.
Ovo ti govorim jer sam protivnik toga iako sam muskarac. I takvi muskarci me nerviraju jer ne mogu sebi da nadju devojku koja moze da zadovolji njihove potrebe pa se izivljavaju na devojkama koje ne znaju da kazu ne jer im se svidja taj momak...
A takve muskarce bi uputio na "Kacku petlju" ili u neku javnu kucu jer te devojke sluze za te stvari. Pa nek izvole do mile volje...
A ako dečko želi i sex i ljubav?a bude otkantan pomoću glupog testa i propustiš nešto dobro?
Ali ako je smrad,postoji vjerovatnost da dobro odglumi..što mu je više stalo da de povali,bolje će odglumit
Teško je to egzaktno reć,ja bih išao na unutarnji filing,vibru itd
Ja sam uvjek fer i uvjek kažem šta želim... Malo se žvalimo, pitam ju dali bi htjela nešto više ili da ostanemo na tome.
Ona kaže da želi, na što ja oodgovaram, al samo večeras... Ona kaže da ona inače nije takva al samo ovaj put.
mislim da je to ok da joj kažeš šta želiš. to mi je upalilo prošlu subotu
U pravu si... Ali takvih danas ima jako mali broj mislim na gornju vrstu koju si pomenuo. A ove donje necu ni da pominjem (a da ne kazem josh za skotove koji su u braku i imaju decu, sto su se zenili, da im neko pere gace sprema hranu...).
Zene sta vi mislite o tome??? Nek se izjasni neka.
nikad nisam kužila što to znači iskoristiti.. odnosno muškarci da iskoriste žene u seksualnom smislu..pa zar u tom seksu neuživamo jednako(barem bi trebalo biti)...
zar ne koristimo jedni druge u svrhu obostranog užitka
mislim!!!meni je to jedna tako glupa riječ.. jer iskoristiti nekog znači, oštetiti ga u nečemu.al ja bome nevidim u čemu se neka žena/cura ošteti ako je obostrani užitak i zadovoljstvo..
corto maltese... u čem je taj momak sretni dobitnik, a ona nesretna gubitnica..u čem???
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
Gdje sam ja napisao da je ona nesretna gubitnica?
(On je sretan , vjeruj mi na riječ)
Sretna ili nesretna to već zavisi od njegove izvebe.
A ako sam slučajno bio nejasan kad sam se poslužio Jasmininim izrazom pa napisao - svaki te dečko želi iskoristiti - evo sad ću preformulirati da bude jasnije - svaki te dečko želi jebati.
Milosti ne tražim , niti bih vam je dao!
ne nisi napisao, al nekako mi izgleda da samo on dobiva...al ok..sve pet
pa to i nije loše što je svaki želi jebati.. znači da je komad ipo..i kažem tu dobivaju oboje ako je obostrani užitak
![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše