| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kaj napravit kad vas cura prevari u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan ne mogu vjerovati, evo ti rep+ od mene Ti to meni?... |
| | #14 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj napravit kad vas cura prevari tip je legenda hahahaha
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Veteran | Re: kaj napravit kad vas cura prevari Citat:
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: kaj napravit kad vas cura prevari Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj napravit kad vas cura prevari Wamp mudro zbori Pa alo ljudi Prvo , tip je uložio očito dosta truda u ovo , a duhovitost i cinizam ne služe ga baš najbolje. Uvrede na razini klinca , mlađeg osnovnoškolca. Drugo , ako je ženska već takav glupi gabor koji je racku radio s njom i treće , najbitnije zašto se zbog takve nervira. Djevojčica je možda kurva (u čemu ja osobno ne vidim ništa loše ) , ali tip je zato jadan na kvadrat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, kad, kaj, napravit, prevari, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:37.

i treće , najbitnije zašto se zbog takve nervira.
) , ali tip je zato jadan na kvadrat.