| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kaj napravit kad vas cura prevari u Društvo forumu; potrošit tolko vremena za takav gabor je stvarno jadno, bolje da je to vrijeme tražio novu... ... |
| | #29 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj napravit kad vas cura prevari ma ovo je ludost..a ne inovacija! ako se već pojebala s drugim ja bi sama sebe pitala " a zašto je to moja cura napravila meni? da nisam ju ja dobro jebao..." mislim... nitko ne bježi od dobroga... pa tako nije ni ona... ja bi ga tužila za klevetu i svašta nešta.... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj napravit kad vas cura prevari kreativno do bola,zapaprio joj je svjetski svaki put se strgam kad pročitam ono "ima retko lepo telo,više retko nego lepo" ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, kad, kaj, napravit, prevari, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.

pusa