| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kak uletit maloj u Društvo forumu; ajde dajte ono neke dobre ulete ili kak već to radite, sviđa mi se jedna mala a fkt više ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 30
![]() | kak uletit maloj ajde dajte ono neke dobre ulete ili kak već to radite, sviđa mi se jedna mala a fkt više nemam ideje kaj da napravim... neki dobar savjet bi dobro došel ![]() ![]() ![]()
__________________ bolje pet do dvanaest, nego ni jednu poslije jedan ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: kak uletit maloj kupi fiat brava 1.6 16v i bil bush ula la la.. ody delat kupi neki ogroman sat uopce nemora vrijeme pokazivati,kupi neku narukvicu opasno lanchugu preopasnu,,,i onda drmi jednog kratkog...ali jednog.. onda uletish.. yo di si stara kaj delash.. e sad.. boli te kaj odgovori.. i slucajno ali slucajno nemoj pitat kaj pijesh... ne ne.. nemoj si troskove nabijat bzvz uglavnom nekaj ju pitaj...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: kak uletit maloj e jebat ga..jedan ili nijedan..to ti je tak.. nemorash glumit seljaka..seljak se rodish ko seljak..vjeruj mi.. meni je hit co to mas i uvijek ga pustim sebi za dushu na jukeboxu.. a probaj pogoditi pravi parfem... ma znash.. prvo reci bok...onda mene zovi.. pobjegla bu od mene ravno tebi..vjeruj mi..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: kak uletit maloj NE ja sam iz vrbovca.. koje je tvoje opravdanje neznam...kaj brijesh odi van malo..ajd bok... budi originala isuse...
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: kak uletit maloj Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ bolje pet do dvanaest, nego ni jednu poslije jedan ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: kak uletit maloj Citat:
vuxs,svaka cast za ovoCitat:
pa de probaj nabaciti na svaku njezinu rijec nesto lijepo o njoj,naravno ne ono ak ona kaze da nesto smrdi ti rec "al nista toliko ko ti" nego recimo ak ona kaze "kak je vani lijepo" ti reci "s tobom jos lijepse" ili ak ti zazeli laku noc i da slatko sanjas ti reces "velis tebe da sanjam,nema problema " i tak dalje,ali budi kreativan a ne da je vec od nekog cula "tvoje" rijeci...
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: kak uletit maloj ja sam jednoj rekel..bila je tak tak..za pod zub znash.. i reko..di si mala razmazal bi te ko na šnitu kruha putar.. onda mi je rekla ak si gladan odi prek u pekaru (onu tam di ona shabanova crna radi..)
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: kak uletit maloj pa to je problem kaj je već ziher čula pun kurac uleta i sve kaj probaš bi bilo bzvz i ono debilno. zato tražim nekog iskusnog maher da malo objasni spiku . ![]()
__________________ bolje pet do dvanaest, nego ni jednu poslije jedan ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: uleti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.

" i tak dalje,ali budi kreativan a ne da je vec od nekog cula "tvoje" rijeci...