bitno da imaju samopouzdanja tj. da su sigurne u sebe.![]()
Raspravljate o temi Kakav tip žene volite - vaši fetiši u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; imate li fetiš?koji su vam? jesu li to crvenokose, smeđokose, crnke ili plavuše..visoke ili malo niže žene/cure?tamnopute ili svjetlije? kako ...
bitno da imaju samopouzdanja tj. da su sigurne u sebe.![]()
to svak zna da se treba bit sigruran.al sigurno svak ima potajno neki fetiš tipa boja kose, visina, odjeća..
Meni je najljepše na ženi vidjeti lijepe, vitke noge. Kakve sise, kakve guzice...
Znam da nije bilo pitanje za mene, ali svejedno sam se morala izjasniti.![]()
Moj fetiš je onda stvarno neobičan, pošto volim da žemska ima "zrnce" pameti i smisao za humor.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Pamet, humor i samopouzdanje, a što se tiće tijela=> sise i lijepa faca (to me posebno privlači). Oblačenje=> pa preferiram ih bez odjeće, ali to nije baš praktično
Da nadodam za karakter, da je što otvorenija i prilično agresivna i direktna=> uzbudljivo
Eto, kratko i jasno...![]()
David Farragut:
"Damn the torpedoes, full speed ahead!"
HMMMM...ovako.....volim djevojke sa oblinama..(bitnije su mi sise od guzice-jbg bit cu iskren)...pametne-ne smije bit superglupa jer onda doviđenja...da nije brbljava...i da je mirna...i vrlo pristojna ne neka divljakuša neodgojena..ne smije čiketat i pit alkohol-...lijepe oči(prvo zamijetim)...tj. cijela faca mi je vrlo bitna...
![]()
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
ja imam fetiš na one tajice kaj pola cura u gradu fura.. mmm
i na kovrčave crvenokose
ko tebe kamenom ti njega kruhom
visoka, mrsava, cice bar 3ce, lipe guzice...
ne mora bit 100% plava, al da je svijetle puti...
Zadnji Uredio stipe_zd : 14-11-09 u 21:39
volim da cura drži do sebe,da ima obline(ne volim rahitične),
dase normalno ponaša
sponzoruše ne dolaze u obzir
sretan sam ko tornado među kamp kućicama