| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? u Društvo forumu; Evo cure i decki jedno pitanje, kada je cura dovoljno dobra za nekog decka i kada je decko dovoljno dobar ... |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,768
![]() ![]() | KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Evo cure i decki jedno pitanje, kada je cura dovoljno dobra za nekog decka i kada je decko dovoljno dobar za neku curu, i kako se svidjet poslje njezinim/njegovim roditeljima ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Heheheeeeeeee..... Zavisi kakvi su roditelji! Opusteni ili oni zategnuti mrgudi! U svakom slucaju, mislim da vecina roditelja voli da vidi da je njihovo dete naslo iole ozbiljnog i zrelog partnera, dakle na nekom nivou mora biti kultura izrazavanja, postovanje istih, cene jako obrazovanje partnera, ili bar da nesto radi u zivotu, da nije neko kome je muka da se pokrene, vec ima neku obavezu i odgovoran je; voli i postuje njihovo najdraze stvorenje; ne pije mnogo, drogu da ne pominjemo; pozeljno je da je iz neke fine familije (roditelji odmah to ispituju), u smislu da nisu neki loshi ljudi, neradnici, grebatori, prevatranti,...gledace zajednicu u kojoj je partner njihovog deteta odrastao, ko ga je i kako vaspitao... To je vazno roditeljima! Neke stvari se mogu odglumeti od navedenih, a neke ne, tj. odmah se primeti!!! Treba biti ono sto jesi, pa ako im se ne svidja, njihova stvar! Uglavnom, takvima tesko ugoditi, narocio ako njihova uspesna (i naravno, u njihovim ocima savrsena) kcerkica treba izabrati zivotnog partnera...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? baš me briga dal se sviđam njezinim starcima ili ne, pa nebum s njima u vezi ili braku, glavno da Ona zna da sam najbolji dečko na svijetu i jedini kojeg želi, isto tak vrijedi i za mene.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Da, zagi, ali vecina roditelja zna da se umesha, u nekim slucajevima im i uspeva da pokvare neciju vezu, jer ocekuju nekakvo savrsenstvo za njihovo drago bice! Videces to za koju godinu, ima tu dosta stvari koje oni ispituju, osim ako su neki totalni opustenjaci, ali ni tada nisu totalno ravnodusni...Vecina njih, po meni, i te kako preteruje, znam mnogo veza gde su se roditelji protivili i nabijali pritisak svom detetu, a i uspelo im je, ti matori dosadnjakovici! Ne kazem ni da ih potpuno opravdavam, niti se protivim. U vecini slucajeva, ipak, imaju pravo, narocito kada se radi o braku, iskusni su to ljudi, ne trba potcenjivati, iako ima i budala! Samo zamisli sutra svoju kcerkicu kad te upozna sa 'izabranikom svog srca' i kaze ti da je ozbiljna veza. Ima da ga proshetas kroz sito i resheto!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Veteran | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kažu neki da postoje tri faze u vezi koje treba proći i ako ih prođete onda znate da ste spremni za ženidbu ili udaju. 1. Zaljubljenost - to je jebeno najljepši dio veze svake veze i jedna od najljepših trenutaka u životu....kad žmarci po stomaku briju po cijele dane i 24 sata ti nije dosta s nekim...faza kad si gluh, nijem, a posebno slijep i ne vidiš ništa drugo osim svoje drage ili dragog i vas dvoje 2. Realnost - zaljubljenost traje ili jenjava, prerasta u fazu voliti.....polako postajete realni mana svoje drage ili dragoga....kako radi ovo ili ono što vas živcira....kako pizdite na neke stvari, sve ono što niste vidjeli dok ste bili zaljubljeni....tu često ljudi prekidaju ili idu na sljedeći nivo 3. Prilagođavanje - svim manama i vrlinama, svjesni, tolerantni, kompromisni......i ako to prožvačete, onda bi to trebalo biti to....problem je što neki ne vide mane, probleme ili su slijepi pored zdravih očiju ili ne žele priznati Roditelji..........ako će netko birati sebi dragu ili dragog po kriteriju roditelja, nametnutih vrlina običnu isfrustriranih roditelja, koji nisu postiglu u životu ono što su željeli, pa lome to na djeci ili vrle i pretenciozne ekipe kojoj netko nije dovoljno dobar s obzirom na pedigre......žao i je te osobe , kad postane svjesna na koji je način pomnooo birana. Nitko od nas nije birao roditelje, pa nemaju ni oni pravo sebično i u duhu okoline koja bi trebala biti zadovoljna odabirom, birati meni nekoga s kim bi ja trebao biti sretan cijeli život i imati obitelj.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
![]() Budi ono što jesi i kakav jesi, onima kojima se ne sviđaš ili im ne odgovaraš nemoj se ni pokušavat svidit niti uklopit, ima onih koji ćete prihvatit onakvog kakav jesi i to je najbolje i najvažnije i znaš i možeš računat na te ljude. Ovi koji te pokušavaj prilagodit sebi i svojim nekim tzv uvjerenjima jer im se ne sviđa kako se oblačiš ili ta ti ja znam, odjebi u startu. Čim ti mjenjaš sebe, znači da nisi vjeran sebi. Vjeruj u sebe i budi ono što jesi.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
što se rodditelja sviđe-boli te briga za njih,ne izlaziš s njima neg s tom curom. ali ipak je bitno svidjeti se roditeljima od svoje cure/dečka,jel ako se npr ne svidiš ond će roditelji brondati kako ti ne valjaš za njihovu djevojčicu,kako ona zaslužuje boljeg dečka....... glavno je kad se upoznaješ s starcima biti opušten,i prirodan,naravno i pristojan,kulturno pružit ruku i reć ja sam taj i taj i pozdraviš ih i to ti je to...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,768
![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? ma ja to sve znam , i nepitam to za sebe draga , nego me zanima po vasem misljenju kad si dovoljno dobra po svom misljenju za svog partnera, jer svako malo cujem nisi dovoljno dobra/dobar za mene , ima boljih i takve gluposti , pa me zanima kad je to... ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: ponasanje, stvaranje, uradci |
« raznorazne picaboce
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.