Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? u Društvo forumu; dragi j a sam dovoljno dobra za svog partnera jel ga ne varam-i ne bi nikad prevarila,jel sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-08, 10:13   #11 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ???

dragi
ja sam dovoljno dobra za svog partnera jel ga ne varam-i ne bi nikad prevarila,jel sam iskrena u svemu,jel ne glumim bilo šta u vezi,jel mu otvoreno kažem sve kak je bilo zo loše ili dobro i jel nisam neka kurva koju je pregazilo pol grada,zbog svog razmišljanja i stavova koji mnogi cijene,jel poštujem njegove stavove i mišljenja,jel nisam sponzoruša koja bi od njega tražila para i da mi plača cuge..... itd.
on je dovoljno dobar za mene kad voli i želi samo mene a ne da priželjkuje ostale ženske uz mene,da mi je vjeran,iskren,otvoren,da ne glumi i ne pravi se da je ono što nije,da nije muška kurvetina,da poštuje i uvažava moje stavove,da ima razumijevanja i osječaja za mene kad sam bolesna,da me ne sili da se jebem ako ne želim to itd....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 10:45   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

e svaka ti cast mala repica za tebe, a roditelji
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 11:03   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

partneri su dovoljno dobri kad ne rade drugome ono sto on ne zeli, pa cak i kad pozele napraviti nesto sto se drugoj strani ne svidja, pronaci ce neki kompromis, nece to ici raditi iza ledja i lagati.

sto se roditelja tice.. naravno da mi je vazno njihovo misljenje cisto radi toga da ne bude svadja u obitelji.. da se starci bas i ne slazu s mojim izborom.. hmm.. prezivila sam to pa su na kraju skroz promijenili misljenje kad su upoznali decka onako kako treba

iskreno.. ne znam kako bi ja istrpila los odnos s deckovim starcima.. mislim da bi sve poslala u 3pm kad bi sjekire letile... ne pada mi na pamet dolaziti u neciju kucu ako sam tamo nepozeljna..
Star 18-04-08, 12:06   #14 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
e svaka ti cast mala repica za tebe, a roditelji
što se roditelja tiče- kad na upoznavanje sa starcima dođem lijepo pružim ruku i kažem ja sam ta i ta,kad ih vidim pozdravim ih,od bivšeg stara mi je pravila jesti kad sam tam dolazila,a moja stara je njega zvala kad je bio bolestan i slala mu kolače.... znači imala sam dobar odnos s roditeljima.išla sam i kad mu je brat dobio dijete i na rođendan maloj i sve.... čak sam i kartala s njegovim starcima
da me roditelji od dečka ne prihvate ne bi dolazila kod njega....a bome ne bi ni ja njega onda vukla kuć,neg bi bili vani i to je to...
i jako mi je glupo kad starci seru i mješaju se u veze-i govore kako partner ne valja,kak moš nać boljeg/bolju.... uuuu to mi tako ide na nervu...
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:17   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Mislim da to sve ide u paketu. Ako je ona od pocetka ovisila o roditeljima:

- verzija ne moze (razlika u godinama, statusu)
-verzija evo mi mater (mater se nasmije kad ona prica s tobon, pita tko si...)

i krajnja verzija kad uopce ne spominjete roditelje.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:23   #16 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

A sta kad je u pitanju druga vera, alkohol ili droga??? Roditelji znaju i naravno da se bune (narocito kad ova dva poslednja)... Ti od ljubavi slep/a, a oni se mesaju jer shvataju da takav zivot ne bi bio lak... Poslusali biste ih???
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:24   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
A sta kad je u pitanju druga vera, alkohol ili droga??? Roditelji znaju i naravno da se bune (narocito kad ova dva poslednja)... Ti od ljubavi slep/a, a oni se mesaju jer shvataju da takav zivot ne bi bio lak... Poslusali biste ih???
ne bi. ali ako si zensko bolje ti ih je poslusat. zensko inace ima glavu naopako
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:55   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

maistore, nema u danasne vrijeme starog zatucanog opredjeljenja musko zensko, tu je ravnopravnost, a ako se netko nemoze borit ili nezeli za svoju ljubav, onda tu ista nema svrhe, a kako curi biti dovoljno dobar mene samo zanima isto tako zakaj vecina cura nezna cijeniti ono kaj ima, nego tek kada to izgube onda se kaju i shvacaju da su to izgubile, a dok su bile u vezi i kad je decko bio dobar prema njoj (nije ju tuko, nije se dero nikad na nju, ugadjao joj je u granicama normale...) onda ga nisu postivale niti cijenile
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 12:59   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-08
Godina: 27
Poruka: 211
Nowhereman se izdvaja iz mase

pa nečeš valjda živjeti sa njenim roditeljima..ako si njoj dobar i ako je ona tebi dobra to je to..to je uostalom vaš život i ne treba te brinuti kakav češ ispasti u očima njenih ili njegovih roditelja
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 13:00   #20 (permalink)

driver- slažem se, mene bivši možd nisu dovoljno cijenili al tek kad su me izgubili su svatili kog su i šta izgubili.... al im je bilo kasno.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ponasanje, stvaranje, uradci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111