| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? u Društvo forumu; dragi j a sam dovoljno dobra za svog partnera jel ga ne varam-i ne bi nikad prevarila,jel sam ... |
| | #11 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? dragi ![]() ja sam dovoljno dobra za svog partnera jel ga ne varam-i ne bi nikad prevarila,jel sam iskrena u svemu,jel ne glumim bilo šta u vezi,jel mu otvoreno kažem sve kak je bilo zo loše ili dobro i jel nisam neka kurva koju je pregazilo pol grada,zbog svog razmišljanja i stavova koji mnogi cijene,jel poštujem njegove stavove i mišljenja,jel nisam sponzoruša koja bi od njega tražila para i da mi plača cuge..... itd. on je dovoljno dobar za mene kad voli i želi samo mene a ne da priželjkuje ostale ženske uz mene,da mi je vjeran,iskren,otvoren,da ne glumi i ne pravi se da je ono što nije,da nije muška kurvetina,da poštuje i uvažava moje stavove,da ima razumijevanja i osječaja za mene kad sam bolesna,da me ne sili da se jebem ako ne želim to itd....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? e svaka ti cast mala repica za tebe, a roditelji ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? partneri su dovoljno dobri kad ne rade drugome ono sto on ne zeli, pa cak i kad pozele napraviti nesto sto se drugoj strani ne svidja, pronaci ce neki kompromis, nece to ici raditi iza ledja i lagati. sto se roditelja tice.. naravno da mi je vazno njihovo misljenje cisto radi toga da ne bude svadja u obitelji.. da se starci bas i ne slazu s mojim izborom.. hmm.. prezivila sam to pa su na kraju skroz promijenili misljenje kad su upoznali decka onako kako treba ![]() iskreno.. ne znam kako bi ja istrpila los odnos s deckovim starcima.. mislim da bi sve poslala u 3pm kad bi sjekire letile... ne pada mi na pamet dolaziti u neciju kucu ako sam tamo nepozeljna..
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? što se roditelja tiče- kad na upoznavanje sa starcima dođem lijepo pružim ruku i kažem ja sam ta i ta,kad ih vidim pozdravim ih,od bivšeg stara mi je pravila jesti kad sam tam dolazila,a moja stara je njega zvala kad je bio bolestan i slala mu kolače.... znači imala sam dobar odnos s roditeljima.išla sam i kad mu je brat dobio dijete i na rođendan maloj i sve.... čak sam i kartala s njegovim starcima ![]() da me roditelji od dečka ne prihvate ne bi dolazila kod njega....a bome ne bi ni ja njega onda vukla kuć,neg bi bili vani i to je to... i jako mi je glupo kad starci seru i mješaju se u veze-i govore kako partner ne valja,kak moš nać boljeg/bolju.... uuuu to mi tako ide na nervu... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Mislim da to sve ide u paketu. Ako je ona od pocetka ovisila o roditeljima: - verzija ne moze (razlika u godinama, statusu) -verzija evo mi mater (mater se nasmije kad ona prica s tobon, pita tko si...) i krajnja verzija kad uopce ne spominjete roditelje. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? A sta kad je u pitanju druga vera, alkohol ili droga??? Roditelji znaju i naravno da se bune (narocito kad ova dva poslednja)... Ti od ljubavi slep/a, a oni se mesaju jer shvataju da takav zivot ne bi bio lak... Poslusali biste ih???
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? maistore, nema u danasne vrijeme starog zatucanog opredjeljenja musko zensko, tu je ravnopravnost, a ako se netko nemoze borit ili nezeli za svoju ljubav, onda tu ista nema svrhe, a kako curi biti dovoljno dobar mene samo zanima isto tako zakaj vecina cura nezna cijeniti ono kaj ima, nego tek kada to izgube onda se kaju i shvacaju da su to izgubile, a dok su bile u vezi i kad je decko bio dobar prema njoj (nije ju tuko, nije se dero nikad na nju, ugadjao joj je u granicama normale...) onda ga nisu postivale niti cijenile ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? pa nečeš valjda živjeti sa njenim roditeljima..ako si njoj dobar i ako je ona tebi dobra to je to..to je uostalom vaš život i ne treba te brinuti kakav češ ispasti u očima njenih ili njegovih roditelja
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? driver- slažem se, mene bivši možd nisu dovoljno cijenili al tek kad su me izgubili su svatili kog su i šta izgubili.... al im je bilo kasno.
| | |
![]() |
| Tagovi: ponasanje, stvaranje, uradci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.

pa su na kraju skroz promijenili misljenje kad su upoznali decka onako kako treba