| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor da, muskarci pokusavaju osvojit jos koji trofej uz postojeci.. pa se onda cude sto su ... |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,253
![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? cim netko pokusa glumit da je nekaj kaj nije to je u kurcu, evo recimo kad sam trebao jednomm doc kod jednoe od bisih dok smo jos bili zajedno, mi je rekla prek moba: e daj samo nemoj ovo nemoj ono, e i daj se malo sredi, e da i moras se ... ma mislim koji kurac, nisam niti dosao kod nje pa se posvadjali , nije bitno, a zakaj onda takve sranja ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
uglavnom logike bas i nema s toga plati i sevaj. | |
| | |
| | #38 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,253
![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
, e daCitat:
(ne) ukrotivu, normalno razgovarati ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE Zadnji Uredio driver1zg : 18-04-08 u 13:57. | ||
| | |
| | #39 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
morat ću te razočarati-nisam ti dužna odgovoriti na to pitanje jel se to pitanje ne tiče te teme ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ponasanje, stvaranje, uradci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:16.

ma mislim koji kurac, nisam niti dosao kod nje pa se posvadjali , nije bitno, a zakaj onda takve sranja

, e da
(ne) ukrotivu, normalno razgovarati