| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg ne dirati (ne) ukrotivu, normalno razgovarati Citat: Pravi autor: mafijas ne moras odgovoriti. nadam se da ... |
| | #41 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
ali evo samo za tvoju dušu da ti savijest bude mirna,našla sam ja sličnost sebi i eto nek ti je sad srce na mjestu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| fear of the dark | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? mafijaš želila bi ti sada otpjevati jednu pjesmu ali jebi ga ne čuješ me pa ću staviti.... kajlaš me zato jel sam ja tebe prva skajlala ali bome brale nisi u pravu...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? prema neukrotivoj da . zahvaljujem ![]() a to si ti mislila na mene ili ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #46 (permalink) |
| fear of the dark | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? aj nemoj spamati bezveze ,zaobiđi i ovu temu. moj branitelj nemoj se uopće opterečivati radi tih njezinih staraca i nemoj se nikada mjenjati radi neke cure.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? m ne kanim se ja mjenjat nizakoga imam ipak svoje ja, ko me prihvaca sa manama i vrlinama neka me prihvati a tko nece nemora, a kaj mislite kako najbolje odgovara neka osoba drugoj, i jel vjerujete da se + i + nemoze spojiti i funkcionirati, ili se jedan plus mora promjeniti ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #50 (permalink) |
| fear of the dark | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? ja mislim da oba plusa moraju biti prirodna i onakva kakva jesu i da moraju naći zajednički (ne znam koju riječ da upotrijebim ugl moraju nać neš zajedničko npr ak neko sluša cajke a neko metal moraju poštivati jedno i drugo i nekad izaći na jednu vrstu glazbe nekad na drugu) ugl moraju bit prirodni i nać to nešto zajedničko-zajedničku sredinu...
| | |
![]() |
| Tagovi: ponasanje, stvaranje, uradci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

(ne) ukrotivu, normalno razgovarati 

. zahvaljujem