Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor ne znam jesam shvatila sto mislis pod tim plusevima, al mislim da se oba plusa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-08, 15:11   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan
Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ???

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ne znam jesam shvatila sto mislis pod tim plusevima, al mislim da se oba plusa moraju prilagodjavati jedan drugome da bi veza uspjela
ma super! Eto ti odgovora

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 19:57   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ne znam jesam shvatila sto mislis pod tim plusevima, al mislim da se oba plusa moraju prilagodjavati jedan drugome da bi veza uspjela
zasto bi se plusevi prilagodavali kad su vec prilagodeni he he

nit je tehnicki dokazano nit se moze dokazat. mislim da plusevi i minusi nisu bas dobar parametar u ovoj disciplini ja bi zamjenio obicnim rijecima
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 23:55   #53 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
zasto bi se plusevi prilagodavali kad su vec prilagodeni he he

nit je tehnicki dokazano nit se moze dokazat. mislim da plusevi i minusi nisu bas dobar parametar u ovoj disciplini ja bi zamjenio obicnim rijecima
alo brale prestani spamati i pisati takve pizdarije
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 01:57   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

ne spamam ja. nego si ti uvjek zadnja na postovima?
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 09:58   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Kako biti dovoljno dobar njoj? Bude onakav kakav bi ti htio da tebi ona bude i bolji. Jednostavno, kao da ti je sve na svijetu.
A što se tiče staraca - ne slazem se da te treba bolit kifla za njih. Naime, to su njeni starci i nemozes se bez imalo postovanja odnositi prema njima. Treba prvenstveno drzati zajednicke interese i to cvrsto, ali ne omalovazavati misljenje njenih staraca ili neku sličnu radnju. To su njeni mama i tata koji su je donijeli na svijet i omogućili da bude takav kakva jest i da uzivas u plodovima njihovih muka. Imaj malo respecta prema tome
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 10:15   #56 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ja se slažem sa Ogicom
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 10:15   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Da Gospođo punice..vi ste u pravu.....
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 11:00   #58 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Da, a ovde kao svakog bash briga za matorce!
Hocete li tako i vaspitavati svoju decu da ih bash briga za vas, da ce ih samo ulica uciti, a vas nece slusati, jer, matori, sta vi uopste znate?!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 11:05   #59 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
što se roditelja tiče- kad na upoznavanje sa starcima dođem lijepo pružim ruku i kažem ja sam ta i ta,kad ih vidim pozdravim ih,od bivšeg stara mi je pravila jesti kad sam tam dolazila,a moja stara je njega zvala kad je bio bolestan i slala mu kolače.... znači imala sam dobar odnos s roditeljima.išla sam i kad mu je brat dobio dijete i na rođendan maloj i sve.... čak sam i kartala s njegovim starcima
da me roditelji od dečka ne prihvate ne bi dolazila kod njega....a bome ne bi ni ja njega onda vukla kuć,neg bi bili vani i to je to...
i jako mi je glupo kad starci seru i mješaju se u veze-i govore kako partner ne valja,kak moš nać boljeg/bolju.... uuuu to mi tako ide na nervu...
meni bi bilo glupo kao što sam već i napisala da me ne prihvate njegovi il njega moji. znači bitan je odnos s starcima.
oggy slažem se i s tobom,pametno razmišljanje.
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 11:14   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Da Gospođo punice..vi ste u pravu.....
To je jedini izlaz,proturjeći punici i naj...si

A ponašaš se normalno bez nekih glupih ispada i nema problema,najjaće su mi priće kad neko kaže da ima tremu ili mu je neugodno ići se upoznati sa starcima od osobe sa kojom si u vezi
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ponasanje, stvaranje, uradci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110