| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor ne znam jesam shvatila sto mislis pod tim plusevima, al mislim da se oba plusa ... |
| | #52 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
nit je tehnicki dokazano nit se moze dokazat. mislim da plusevi i minusi nisu bas dobar parametar u ovoj disciplini ja bi zamjenio obicnim rijecima | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
alo brale prestani spamati i pisati takve pizdarije
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Kako biti dovoljno dobar njoj? Bude onakav kakav bi ti htio da tebi ona bude i bolji. Jednostavno, kao da ti je sve na svijetu. A što se tiče staraca - ne slazem se da te treba bolit kifla za njih. Naime, to su njeni starci i nemozes se bez imalo postovanja odnositi prema njima. Treba prvenstveno drzati zajednicke interese i to cvrsto, ali ne omalovazavati misljenje njenih staraca ili neku sličnu radnju. To su njeni mama i tata koji su je donijeli na svijet i omogućili da bude takav kakva jest i da uzivas u plodovima njihovih muka. Imaj malo respecta prema tome ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Da, a ovde kao svakog bash briga za matorce! Hocete li tako i vaspitavati svoju decu da ih bash briga za vas, da ce ih samo ulica uciti, a vas nece slusati, jer, matori, sta vi uopste znate?!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? Citat:
oggy slažem se i s tobom,pametno razmišljanje.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: KAKO BITI DOVOLJNO DOBAR ??? To je jedini izlaz,proturjeći punici i naj...si A ponašaš se normalno bez nekih glupih ispada i nema problema,najjaće su mi priće kad neko kaže da ima tremu ili mu je neugodno ići se upoznati sa starcima od osobe sa kojom si u vezi ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ponasanje, stvaranje, uradci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.

ma super! Eto ti odgovora 

alo brale prestani spamati i pisati takve pizdarije

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something