| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako ga/ju zovete? u Društvo forumu; A ovaku u spici s frendovima imena se krecu od: racku , jazbin , mali , Marnika , itd...... |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: kako ga/ju zovete? A ovaku u spici s frendovima imena se krecu od: racku , jazbin , mali , Marnika , itd...
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: kako ga/ju zovete? Što ću ga zvati, pa on je stalno uz mene ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako ga/ju zovete? A vi ste baš neozbiljni... ![]() Evo, ja svog zovem Miško... A što mogu kad je tak' mali pa mu moram tepati... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako ga/ju zovete? gibanica? kita ili miško-ima više značenja te riječ nije samo za kitu,ali mi taj naziv paše za zvat kitu tako (i ne zato šta je mali -da preduhitrim zlobnike koji bi uzeli ovo za zajebanciju![]() ) a za ženski spolni organ kažem pipić ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 16-02-08 u 03:58. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:36.

... (zbog trbušine)

A što mogu kad je tak' mali pa mu moram tepati...
-da preduhitrim zlobnike koji bi uzeli ovo za zajebanciju