| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako ga/ju zovete? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba mali mate polako, porasce! Ne zovem...... |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako ga/ju zovete? zva san ga al kako se ne odaziva, sad ga više ne zoven
__________________ Temperature get to ya its about to reach Five hundred degrees In the carribean seas with the hot mommies Screamin aii poppy |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: kako ga/ju zovete? Citat:
Jebemu slona ja tek sad vidim ovo ![]() Ma, mislim da te ne bi trebalo vrijeđati... ( )Pero je recimo jedna stvar i jednom davno bio nečija (ne moja!!!) igračka ( ) i znao je zadovoljavati mlade u nevolji... One su nakon toga bile sretne i odlučile ga nazvati jednostavnim i kratkim imenom, a lako pamtljivim PERO!Perica ![]() M. sp. org. : pimpek, kifla, pimplač, surlica, muflon, itd. Ž. sp. org. : minđa, mica maca, rotkvičica, ohrhidejičica, žemljička, itd. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.