| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; ma imao sam godisnjih pauza... a sad kad mogu imati 3 odjednom ne znam kako? help me -------------------- ili smo mozda ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje ma imao sam godisnjih pauza... a sad kad mogu imati 3 odjednom ne znam kako? help me -------------------- ili smo mozda mi krivi... go to far. puno zelimo... a ne moze se sve imat --------------- zena moze imat svakog muskraca, ali zena ne lovi, vec muskarac. jos nisam nikad vidio da je zena ulovila muskrca. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje kažu da se ne može sjediti da dvije stolice... a o tri stolice čak nisu ni poslovicu izmislili... prema tome, pokušaj s jednom, jer ako si imao godišnje pauze nemoj se preforsirat, može ti udarit na visok tlak... otići će ti kazaljka u crveno... hehe... još kad vidim frajere imaju po 2 cure, a njih dvije sliče ko jaje jajetu... pa tko je tu lud??? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Mozes imati i nekoliko sex partnerki, ali jedna je za vezu, veza nosi obaveze i nije mi jasno sta ce ti tri?!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Prijatelju mani se corava posla, na kraju ces bez ijedne ostat ![]() Evo ja sam se napokon skrasio s jednom ljepoticom i nepada mi napamet raditi ovako nesto pa nemoj ni ti ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Potrudi se da su sve 3 glupe i naivne i moći ćeš održavati vezu sa 3......ali da li ti to zbilja treba?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:24.