Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; Ja samo vjernu manjinu činim sretnijima... važna je kvaliteta, a ne kvantiteta......

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 15:25   #21 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje

Ja samo vjernu manjinu činim sretnijima... važna je kvaliteta, a ne kvantiteta...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 15:30   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,726
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

vjernu manjinu

možda i zenskaroshu 3 manjina?!

ot- jednostavan odgovor- nemoj imati više cura odjednom!!! odluči se kao svaka normalna i zrela osoba i to je to!!

sakubona
nespretna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 15:34   #23 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Izgleda da je tebi bilo dosadno u životu, a sad ti naletjele tri cure, promjenile ti život i ne znaš kako dalje...

Dobro ti je Aris rekao, imaš malo vremena, njih je tri a ti sam.
Zato nemoj bez veze trošit dragocjeno vrijeme na forumu i trči njima...

Svaka ti čast što si pomislio da možeš imat sve tri, stvarno hrabro od tebe.
Ne znam kako to misliš postići al ako ti uspije bit ćeš prvi čovjek kojem je to uspjelo.
Mi smrtnici jedva izlazimo na kraj s jednom i to kad imamo sretan dan al ti očito znaš kako...
Sretno i javi nam kako ide..

PS: Nadam se da ovo nije bilo ozbiljno pitanje, čovjek će na kraju ostat sam...
Odluči se za jednu i nemoj si bez veze komplicirat život.

Zadnji Uredio LPK : 26-03-08 u 15:36.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:39   #24 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Pozovi ih na belu, i tako dok kartate pitaj njih šta misle o tome
Mogu i ja doći na belu? Ja volim igrati belu

Obećajem da neću kolutati očima nad tim pubrtetlijskim razgovorom

OnTopic: koliko je tebi godina? 15?
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 18:58   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
Odjednom teško al znam na šta misliš,
1. Tako sto češ da kažeš da si veoma zaposlen čovek. Zaposleni ljudi imaju malo vremena.
2. Nauči ih da možeš da baneš u razna doba dana.
3. Uhvatio si malo vremena za nju, pa baciš seks na brzaka.
4. Ponekad ih nazovi i reci da se javljaš iz dalekog mesta gde si usamljen i misliš na nju.
5. Uvek kad si u nekom drugom gradu (gde ševiš curu drugu) pošalji im razglednicu i kaži da radiš i da se veseliš da se ponovo nađete.
6. pokloni bi trebali biti jednostavni: obično voče i slatkiši a pod izgovorom da si se na putu setio nje i da joj nosiš to iz tog grada. Uvek kad doneseš čokoladu, dorinu, reći će: aaa, setio si me se u čačku, baš lepo od tebe. Neće ni pomisliti da si to mogao kupiti dole na kiosku. (stvar je u glavi, navika)
7. Vrečica zraka sa mora, iznenađenje, otvori joj pred nosom i reci da udahne.
8. Ako može da ti se digne 19 puta na dan , ništa te ne sprečava i da ih imaš 19 taj dan, jedino je vreme problem. (4 sata moraš da ostaviš za san).
24-19-4=23 onaj 1 sat ostavi za drkanje na kurve koje nemožeš imati
9. Kod svake se počni oblačiti 20 minuta prije nego što moraš otići, pa se ponovo skini i reci da ti je teško ju ostaviti, to je tih 10min, pa još tako 10 min
10. Ne koristi njeno ime već upotrebi nešto originalno za sve i od prvog dana ih sve tako zovi, npr. ljubica, zvezdica, žabica, mrkvica...
11. U pauzi seksanja pričaj o planovima zajedničke budučnosti, planirajte zajedno.
12. Slušaj ju i pravi se emocionalno dirnut na svaku njenu reč, miluj, dragaj, laži, kuni se svojim životom, istreniraj plakanje da suze možeš sam naterat.
13. Ukratko za mnogo devojaka istovremeno, trebaš biti svinjetina i lažljivi gad koji dobro glumi. Ne prezaj od ničega kako bi došao do pickhe. 1000 lica i prazna duša.
ovo je odgovor od pravog brata. ima ode istine i te kako... nauci muskarac kroz zivot...

do osmog poglavlja sve vazi.

za deveto bi nadodao - da prije otides.. prije se pocmi i oblacit... ali uglavnom nemoguca vezija koliko se mogu mazi (na svu srecu u tom slucaju te samo slusaju..i nista ne govore)

za deseto - to je to! inace se zabunis...
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 19:02   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
mozes ih imat...kad se radi o 3 onda ti ide ovak...kod jedne doruckujes, druge, rucas, trece veceras...il one kod tebe to rade...i skvai tjedan malo promijesas taj redoslied da se naucis ne panicarit...ak oces s 5 onda ubacis izmedu glavnih obroka neki pregriz...s vise ti je jos bolje...prvu turu jedan dan, drugu drugi...i opet s vremena na vrijeme malo promijesas da se naviknes...i tak mores imat cele godine i do njih 170 odjednom ako ne i vise...i nece znat jedna za drugu....jedino ce ti financije opako patit...treba ipak imat za kondome, poklone, cascenja...tak da ak nisi bogatun...cak buju ti i 3 bile prevec...al ak oces...ma sine ko ti brani...jos je lako s tri...
lova da, uvjek je upitna... ali pitanje je kako ih dresirat da nemas druzenje svaki dan s njime..vec svaki treci?

cak nit o seksu ne pricam...
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 21:15   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 31
hacker95
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hacker95

nemogučee!!!
moraju biti lude ili šta te tri več
hacker95 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 21:17   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

i to je kao ozbiljno pitanje?!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:34   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Poruka: 172
emma86 se izdvaja iz mase

moras biti jako pazljiv ako zelis imat sve tri cure...sve ti to ovisi o situaciji, ja naprimjer znam curu koja skoro godinu dana vara decka i to nitko ne kuzi, jer su pazljivi,a ima i onih koji cim prevare odmah se sve sazna..ma da ne kompliciramo najbolje ti je imat jednu curu i to je to
emma86 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:54   #30 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 6,482
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

nece ici to s njih 3 nadji najbolju od njih i zabavi se ako ne uspije pokusaj s nekom od 2 koje su ostale ako te budu jos htjele, al malo je sve to neka nezrela situacija cini mi se...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108