| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; Ja samo vjernu manjinu činim sretnijima... važna je kvaliteta, a ne kvantiteta...... |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Ja samo vjernu manjinu činim sretnijima... važna je kvaliteta, a ne kvantiteta... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje vjernu manjinu ![]() možda i zenskaroshu 3 manjina?! ![]() ot- jednostavan odgovor- nemoj imati više cura odjednom!!! odluči se kao svaka normalna i zrela osoba i to je to!!
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Izgleda da je tebi bilo dosadno u životu, a sad ti naletjele tri cure, promjenile ti život i ne znaš kako dalje... ![]() Dobro ti je Aris rekao, imaš malo vremena, njih je tri a ti sam. Zato nemoj bez veze trošit dragocjeno vrijeme na forumu i trči njima... ![]() Svaka ti čast što si pomislio da možeš imat sve tri, stvarno hrabro od tebe. Ne znam kako to misliš postići al ako ti uspije bit ćeš prvi čovjek kojem je to uspjelo. Mi smrtnici jedva izlazimo na kraj s jednom i to kad imamo sretan dan al ti očito znaš kako... ![]() Sretno i javi nam kako ide.. ![]() PS: Nadam se da ovo nije bilo ozbiljno pitanje, čovjek će na kraju ostat sam... ![]() Odluči se za jednu i nemoj si bez veze komplicirat život. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 26-03-08 u 15:36. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Mogu i ja doći na belu? Ja volim igrati belu ![]() Obećajem da neću kolutati očima nad tim pubrtetlijskim razgovorom ![]() OnTopic: koliko je tebi godina? 15?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
do osmog poglavlja sve vazi. za deveto bi nadodao - da prije otides.. prije se pocmi i oblacit... ali uglavnom nemoguca vezija koliko se mogu mazi (na svu srecu u tom slucaju te samo slusaju..i nista ne govore) za deseto - to je to! inace se zabunis... | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
cak nit o seksu ne pricam... | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 172
![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje moras biti jako pazljiv ako zelis imat sve tri cure...sve ti to ovisi o situaciji, ja naprimjer znam curu koja skoro godinu dana vara decka i to nitko ne kuzi, jer su pazljivi,a ima i onih koji cim prevare odmah se sve sazna..ma da ne kompliciramo najbolje ti je imat jednu curu i to je to |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje nece ici to s njih 3 nadji najbolju od njih i zabavi se ako ne uspije pokusaj s nekom od 2 koje su ostale ako te budu jos htjele, al malo je sve to neka nezrela situacija cini mi se...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.

al znam na šta misliš,