Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; ako želiš imati tri cure, odeš pred tvornicu, recimo kamensko, TDZ, DTR ili kraš. Nađeš tri cure u tri razne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 19:00   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,695
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje

ako želiš imati tri cure, odeš pred tvornicu, recimo kamensko, TDZ, DTR ili kraš. Nađeš tri cure u tri razne smjene. Prva, druga i treća smjena. Eto burazeru jednu pratiš , drugoj mećeš a na treću misliš. Nema šanse da se sretnu.
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 10:14   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,407
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Zašto stati na tri cure? Probaj oborit neki rekord tako da te zapamte bar po nečemu
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 18:11   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

tak je....pa ne postoji guiness bez veze...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 05:11   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 1,938
dropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

ja sam do nedavno imao 3 cure..al sam onda prekinuo sa jednom jer je izgledala ko sakata sotona i bilo me bruka hodat s 'tim' po gradu..al sad se dobro snalazim sa dvie..iako iam premalo vremena...

Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa
dropa99 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 16:07   #35 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dropa99 Pogledaj Poruke
ja sam do nedavno imao 3 cure..al sam onda prekinuo sa jednom jer je izgledala ko sakata sotona i bilo me bruka hodat s 'tim' po gradu..al sad se dobro snalazim sa dvie..iako iam premalo vremena...
hodao do sada, kako ti nije smetalo
odjednom presto ti , i našo joj mane a nije ti smetalo dosada.
Bez brige daj mi njen broj mobitela a ti brale plači i dalje i još više. Roni suze roni, roni.
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 16:14   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,966
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
ti nemaš niti jednu curu...ti imaš samo 2 ženske koje ševiš ako i to...

to je razlika...ali ako se s njih 2 ponašaš kao da su ti cure e to je onda jadno od tebe...i po meni uopće nisi faca ako to radiš...ali glavno da je tebi dobro i da si ti zadovoljan, je tako?bezveze...
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 16:15   #37 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
ja sam do nedavno imao 3 cure..al sam onda prekinuo sa jednom jer je izgledala ko sakata sotona i bilo me bruka hodat s 'tim' po gradu.....
Kaj, nisi dobio ha?
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 16:16   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
pa čoveče moraš imat i neku na koju češ samo drkat
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 16:19   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,102
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Daj stari nemoj se petljat s tim

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 21:21   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Ma brate mili pun mi je k...c vise....pun kokosinjac a samo jedan pjetao......jos je dobro ograđen tako da koke vide jedna drugu svaki dan...najebo sam, p.s. naravno nisam to ja već moj prijatelj Damir
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113