| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; Meni je najjače od svega što u naslovu teme stoji "ozbiljno pitanje"... |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Meni je najjače od svega što u naslovu teme stoji "ozbiljno pitanje"
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Kamikaza. Koji ce ti kua 3 paralelne veze? Ljudi s 30 obicno kazu, daj bizi i jedna mi je previse. Ozbiljno sumnjam da imas toliko godina, mislim da si jako mlad i neizivljen, ili mozda samo neizivljen. Ali nije ni vazno.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
pa vidiš da je decko HUNTER - ili ti lovac na djevojke..on i casanova su od dva brata sinovi![]() , on ih prčne , uslika ih s mobitelom pa to fino isprinta i nalijepi na zid...puna soba slika![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
![]() ovo je tipično pitanje iz teena![]() ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 172
![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje pa naravno da zena moze imati svakog muskarca, jer je ipak malo mudrija od njih....i ja osobno mislim tj.to sam masu puta dozivila da se nekom dogodi, kad cura vara decka, to radi puno bolje , a muski cim prevare curu uglavnom se odmah sazna, oni ispadnu u vecini slucajeva kreteni, a zene koje su eto tako mudre prodju ka svetice neke. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:42.

Ozbiljno sumnjam da imas toliko godina, mislim da si jako mlad i neizivljen, ili mozda samo neizivljen. Ali nije ni vazno.