Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: emma86 pa naravno da zena moze imati svakog muskarca, jer je ipak malo mudrija od njih....i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-04-08, 11:59   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase
Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje

Citat:
Pravi autor: emma86 Pogledaj Poruke
pa naravno da zena moze imati svakog muskarca, jer je ipak malo mudrija od njih....i ja osobno mislim tj.to sam masu puta dozivila da se nekom dogodi, kad cura vara decka, to radi puno bolje , a muski cim prevare curu uglavnom se odmah sazna, oni ispadnu u vecini slucajeva kreteni, a zene koje su eto tako mudre prodju ka svetice neke.
kad već žena može imati svakog muškarca.. daj ti ulovi ovoga sa slike
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 12:53   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,163
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
pa naravno da zena moze imati svakog muskarca, jer je ipak malo mudrija od njih.....
ajde priznajem ti da si mudra, ali da možeš imat baš svakog...
Dar1 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 18:00   #53 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,326
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
pa naravno da zena moze imati svakog muskarca, jer je ipak malo mudrija od njih....
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 19:07   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-08
Godina: 19
Poruka: 28
Antonella88 se izdvaja iz mase

NE MOZES biti s 3 cure odjedanput..daj zabrij da se samo jedna zaljubi u tebe(onak full)..posto ima i nas cura koje kad se zaljubimo postajemo opsesivno nametljive..i moras biti 0-24h s nama..a sa 3 cure..neizvedivo!!
Jedino ak imate dogovoren samo sex, onda je to druga prica..
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 19:09   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-08
Godina: 19
Poruka: 28
Antonella88 se izdvaja iz mase

i ja se slazem...svaka cura moze imati svakog muskarca samo ak se malo-vise potrudi sa svojim "atributima"..mozda ne odmah..ali..ubrzo!!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 19:12   #56 (permalink)
prof. Foruma

DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

wrong!!!!!!!!!!!!! ne može
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 19:14   #57 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
Pravi autor: Antonella88 Pogledaj Poruke
i ja se slazem...svaka cura moze imati svakog muskarca samo ak se malo-vise potrudi sa svojim "atributima"..mozda ne odmah..ali..ubrzo!!
je Antonela, ali za koliko dugo?

----------
meni je muka od ove drzave... dodem s puta doma i dode mi pismo prekrsajni sud ...ja okrivljenik? 500kn plus 110kn troskovi... nit znam o cemu se radi, nit su dostavili presudu nit nista... nemam pojma o kojem prekraju se radi... cak nit sudce koji su se3 potpisali dole - nikad cuo za njih. znate sto? zivio tito i kako nam je bilo prije...
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 19:15   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Antonella88 Pogledaj Poruke
Ne slazem se s tim..

Evo pitanje za tebe: Jel bi ti bila s muskarcem u vezi koji je zgodan, nabildan, visok...bla bla bla, al da je glup ko k**** i da te tuce i tako dalje - ne vjerujem bas

Tako ni mi nebi bili sa zenom koja je glupa sponzorusa i oce samo pare izvuc od mene sa svojim sisama...nema sanse malena...

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 19:20   #59 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
Ne slazem se s tim..

Evo pitanje za tebe: Jel bi ti bila s muskarcem u vezi koji je zgodan, nabildan, visok...bla bla bla, al da je glup ko k**** i da te tuce i tako dalje - ne vjerujem bas

Tako ni mi nebi bili sa zenom koja je glupa sponzorusa i oce samo pare izvuc od mene sa svojim sisama...nema sanse malena...
Tako je!!!!
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 19:27   #60 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
Tako je!!!!
tko prica o lovi? kao da ce ta lova ikad bit tvoja? lova je dobra jer podBolda situaciju..

visok i nabildan? koje gluposti ljudima padaju na pamet.... kalup recenice... koliko ja znam vise je niskih nabildanih...
zenskarosh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108