| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: emma86 pa naravno da zena moze imati svakog muskarca, jer je ipak malo mudrija od njih....i ... |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
![]()
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 28
![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje NE MOZES biti s 3 cure odjedanput..daj zabrij da se samo jedna zaljubi u tebe(onak full)..posto ima i nas cura koje kad se zaljubimo postajemo opsesivno nametljive..i moras biti 0-24h s nama..a sa 3 cure..neizvedivo!! Jedino ak imate dogovoren samo sex, onda je to druga prica..
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 28
![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje i ja se slazem...svaka cura moze imati svakog muskarca samo ak se malo-vise potrudi sa svojim "atributima"..mozda ne odmah..ali..ubrzo!!
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
---------- meni je muka od ove drzave... dodem s puta doma i dode mi pismo prekrsajni sud ...ja okrivljenik? 500kn plus 110kn troskovi... nit znam o cemu se radi, nit su dostavili presudu nit nista... nemam pojma o kojem prekraju se radi... cak nit sudce koji su se3 potpisali dole - nikad cuo za njih. znate sto? zivio tito i kako nam je bilo prije... | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
![]() Evo pitanje za tebe: Jel bi ti bila s muskarcem u vezi koji je zgodan, nabildan, visok...bla bla bla, al da je glup ko k**** i da te tuce i tako dalje - ne vjerujem bas ![]() Tako ni mi nebi bili sa zenom koja je glupa sponzorusa i oce samo pare izvuc od mene sa svojim sisama...nema sanse malena... ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.

ali da možeš imat baš svakog...