| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zenskarosh ma imao sam godisnjih pauza... a sad kad mogu imati 3 odjednom ne znam kako? help ... |
| | #71 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Ali, njemu nije cilj da na stolici ima vishe zena, nego na sebi... Obicno je za to, jbg, potrebno imati vishe qratza!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje jebote neki dan sam bio vani malo s ekipicom i sreo sestričnu koju je obrađivao neki dosadan lik, uglavnom ona mi kaže da joj odglumim dečka kako bi ovaj otišao i u tom momentu kad ja nju zagrlih i poljubih u obraz naleti sestrična od cure koja ju je sutradan nazvala i rekla kako ja brijem okolo s nekom malom......eto ja ni kriv nit dužan saznao kako je to immati više cura odjednom....VEOMA ZAJEBANO
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Citat:
kako se te sestricne uvijek nadju na krivom mjestu u krivo vrijeme ![]()
__________________ | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje ali vidiš ja sam ti jako dobar...........i uvijek mi se neke pizdarije dešavaju... , to i nije prvi put.....jednom je bila priča da sam prčio neku malu koja je to naravno potvrdila pred mojom bivšom curom a ja tu ženu nisam nikad vidio majke mi![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

nego sta s' ti mislio?!!