Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zenskarosh ma imao sam godisnjih pauza... a sad kad mogu imati 3 odjednom ne znam kako? help ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-04-08, 13:53   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje

Citat:
Pravi autor: zenskarosh Pogledaj Poruke
ma imao sam godisnjih pauza... a sad kad mogu imati 3 odjednom ne znam kako?

help me

--------------------

ili smo mozda mi krivi... go to far. puno zelimo... a ne moze se sve imat

---------------
zena moze imat svakog muskraca, ali zena ne lovi, vec muskarac. jos nisam nikad vidio da je zena ulovila muskrca.
frende ti se zajebaji, a sad te zivot digo u nebo, 3 super ovo ono, a kad te oplete zivot opet past ce ti sve u vodu zato kaj si bio pohlepan
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 15:14   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
zar nije lezanje na krevetu i upoteba vibratora mnogo jednostavnije...kad vec pricamo o curama...
ej, a da mu napravimo stolicu sa efektom vibriranja???
Maožemo još dobiti neku lovu za patent, a njemu olakšali ili bih čak rekla omogućili sex sa 2 i više žena...
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 15:28   #73 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ali, njemu nije cilj da na stolici ima vishe zena, nego na sebi... Obicno je za to, jbg, potrebno imati vishe qratza!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-08, 20:22   #74 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

jebote neki dan sam bio vani malo s ekipicom i sreo sestričnu koju je obrađivao neki dosadan lik, uglavnom ona mi kaže da joj odglumim dečka kako bi ovaj otišao i u tom momentu kad ja nju zagrlih i poljubih u obraz naleti sestrična od cure koja ju je sutradan nazvala i rekla kako ja brijem okolo s nekom malom......eto ja ni kriv nit dužan saznao kako je to immati više cura odjednom....VEOMA ZAJEBANO
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 08:23   #75 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Ali, njemu nije cilj da na stolici ima vishe zena, nego na sebi... Obicno je za to, jbg, potrebno imati vishe qratza!
njemu je cilj biti sa što više žena, ali baš da će ih sve ''opslužiti'' nekako sam skeptična po tom pitanju, otud prijedlog ''patent stolica''
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 09:54   #76 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
jebote neki dan sam bio vani malo s ekipicom i sreo sestričnu koju je obrađivao neki dosadan lik, uglavnom ona mi kaže da joj odglumim dečka kako bi ovaj otišao i u tom momentu kad ja nju zagrlih i poljubih u obraz naleti sestrična od cure koja ju je sutradan nazvala i rekla kako ja brijem okolo s nekom malom......eto ja ni kriv nit dužan saznao kako je to immati više cura odjednom....VEOMA ZAJEBANO
pa trebo si onda i tu curu priupitat neke stvari
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 12:11   #77 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:

kako se te sestricne uvijek nadju na krivom mjestu u krivo vrijeme
Star 10-04-08, 12:49   #78 (permalink)
......

white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
kako je to immati više cura odjednom....VEOMA ZAJEBANO
nego sta s' ti mislio?!!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 13:41   #79 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
nego sta s' ti mislio?!!
ali vidiš ja sam ti jako dobar...........i uvijek mi se neke pizdarije dešavaju..., to i nije prvi put.....jednom je bila priča da sam prčio neku malu koja je to naravno potvrdila pred mojom bivšom curom a ja tu ženu nisam nikad vidiomajke mi
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 13:55   #80 (permalink)
......

Jos samo reci da si nevin, i definitivno ti sve verujemo!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113