| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje u Društvo forumu; Nisam nikada...samo desnica šakić , ali to se ne računa... |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Nisam nikada...samo desnica šakić , ali to se ne računa ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Babina Greda Godina: 33
Poruka: 866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje To ti je zanimljivo, ful moras biti oprezan gdje se kreces... najgluplje je sto se ponavljaš ko kreten! Prije nekih 5 godina u jednom trenutku sam imao 7 cura, svako malo mi se događalo da mi kažu "pa to si već rekao, što si zaboravio?!"... To oštri inteligenciju do jaja, ali nemozes sve kontrolirat'... ful zanimljivo, ali te emocionalno isprazni, da ti nakon takvih pizdarija treba jedna stalna veza i povratak starom društvu.
__________________ Svako 'ko ufati svojim fotićem u pristojnoj kvaliteti i rezoluciji noge Bojane Gregorić, mjenjam za RAR cijele kolekcije 1 osobe s Hrvatske scene po želji (50.000 slika, >10GB, 2094 komada) |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Kako ne (nemojte zajebavat čovijeka) znam ja jednog takvog......7 cura 7 dana u tjednu , još ih od milja nazoveš Ponedjeljak,Utorak,Srijeda,Četvrtak,PETAK,Subota,Nedjelja...........Blago ovoj u PETAK jer PETAK je dan za metak![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako imati vise cura odjednom - ozbiljno pitanje Pa nesmiješ je naviknut na dobro...malo mrkve malo batine ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something