Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

kako je vratiti nazad??

Raspravljate o temi kako je vratiti nazad?? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Bio sam sa jednom djevojkom Anom (20). Bila je kao i sve druge, no ona se jedina duboko, duboko uvukla ...

Starter
    Datum registracije
    17-03-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

kako je vratiti nazad??

Bio sam sa jednom djevojkom Anom (20). Bila je kao i sve druge, no ona se jedina duboko, duboko uvukla pod moju kožu.
    Znao sam je površno od prije. Simpatična, vesele naravi pomalo hiperaktivna, žena – vamp. Unatoč mojoj mirnoj naravi, odlučio sam joj prići i pozvati je na kavu. Na spoju je bila vrlo otvorena, djelomice divlja. Sve je vodilo ka avanturi, te sam si u ludoj glavi zacrtao samo „sex“. Bio sam dosta skeptičan, i s obzirom na njene zavodničke sposobnosti i brojne prijatelje, sumnjao sam da možda nisam jedini te da sam samo još jedan u prolazu. Zbog toga sam dan nakon našeg prvog susreta, napravio „glupost“ sa drugom djevojkom. Od tad je počela pisati stihove o tuzi, ljubavi, prijevari na facebook status. Nakon par tjedana Ana i ja smo prohodali. Priznao sam svoje gluposti. Ne znam da li je prošla preko toga. Što smo se više družili, uočio sam njeno pravo lice. Pametna je djevojka, lukava i čvrstog karaktera. Sve je teklo svojim tokom, ali ja sam i dalje lagano forsirao na „sex“. Nakon tri tjedna veze, odjednom se više nije javljala. Nakon što sam je dobio, rekla je da je sve gotovo i da prema meni ne osječa ništa, niti nikad nije osječala, a prije veze se raspitivala o meni na sve moguče načine!!
    U samo par rečenica završili smo razgovor. Nisam dobio detaljan odgovor, niti priliku da joj kažem da mi je žao i da mi je veoma stalo do nje. Pokušavao sam je zvati, slao poruke, ali bezuspješno. Odustao sam. U dva mjeseca koliko traje ta farsa, pokušavao sam još koji put nazvati, ali ništa. Čak sam je jednom sreo u baru, ali je pobjegla i nije htjela razgovarati.
    Znam da sam bio glup što sam je forsirao, ali sve je bilo idilično. I dalje piše stihove na status, to me najviše zbunjuje. Ne želim biti dosadan i gnjaviti je ali još uvijek osječam nešto. Jedini način je da joj mailom pokušam objasniti sve, no ne znam koliko je to pametno? Drugog izbora nemam. Molim za savijet. Hvala!

Regularni forumaš Avatar od korisnika sikolino
    Datum registracije
    21-04-08
    Starost
    30
    Poruka
    286
    Liked
    0 times

Re: kako je vratiti nazad??

Zeznuo si sa onom drugom curom.Na to se treba misliti prije,odnosno trebaš biti siguran što točno želiš pa je onda vjerovatnost za kajanje mala.
    Moj savjet: pusti da malo prođe vremena,mjesec dva ili tri pa tada mirne glave vidi da li ti se ona još sviđa ili je ovo samo nalet adrenalina ili sexualna privlačnost
    Ako ti se i tada bude sviđala,predlažem da joj priđeš ali polagano,bez naglih izljeva ljubavi,privrženosti i površnim spikama.
    To bih ja napravio.A to kako će ona reagirati?ko to zna vjerovatno niti ona.
    Ako te odbije,nije ni prva ni zadnja i ideš dalje sa velikom lekcijom iza sebe

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

počni i ti pisati stihove o svojoj gluposti

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Corto Maltese
    Datum registracije
    12-04-08
    Poruka
    926
    Liked
    7 times

Citat Pravi autor: icokralj Pogledaj Poruke
    Bio sam sa jednom djevojkom Anom (20). Bila je kao i sve druge, no ona se jedina duboko, duboko uvukla pod moju kožu.
    Khm , khm ... dakle da vidimo ...

Prvo , uvukla ti se pod kožu
    Drugo , bila je kao sve druge

Pa gdje je problem? Logički se nameće zaključak da ih ima još pod kožom , samo uzmi žilet , skalpel il štogod oštro i dobro pretraži.

Eto ga.
    Riješen problem.
    Ne moraš zahvaljivat , u redu je.
    Živio.
    Milosti ne tražim , niti bih vam je dao!

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

vjerojatno si curu povrijedio svojom "prijevarom" i forsanjem na sex

a možda je jednostavno skužila da nisi za nju, bili ste 3 tjedna skupa, čemu drama??

ako ti je toliko jako stalo do nje, pusti ju malo da "dođe k sebi", onda pokušaj s njom razgovarati o svemu, a ako niti to ne upali, pali dalje, ima ih još
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Lajkaj nas na Facebooku