| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako nacet temu jebanja? u Društvo forumu; Nalazim se u solidnoj poziciji...ja i cura smo skupa vec gotovo 4 mjeseca i pocinje me hvatat potreba za ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Kako nacet temu jebanja? Nalazim se u solidnoj poziciji...ja i cura smo skupa vec gotovo 4 mjeseca i pocinje me hvatat potreba za hopa cupa... ![]() kako da pocnem s tom pricom? ne zelim ispast kreten jer ide samnom u razred tako da moram paziti,a s druge strane mislim da je vrijeme da se probije himen... ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Upali komp, pokaži joj ovaj forum, otvori temu "okus kite" i reci joj da mora sve pročitat od početka do kraja. Mislim da će to biti dovoljno ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu Zadnji Uredio Dar1 : 21-03-08 u 19:34. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Citat:
![]() ... i reci joj da nevjeruje u ono blaženi koji ne isprobaše a govorahu fuj, bljak, odvaratno ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? ide u razred s tobom? pa ako je slučaj da ona prepisuje od tebe kad su ispiti u šta čisto sumnjam onda je na neki način ucjeni.. ![]() ono tipa,mala daj pičke ili padaš biologiju a ona kad ti jednom da ti ćeš učiti sve bolje šta će se pozitivno odraziti na tvoj prosjek ocijena !! jer nisu bitni motivi tvoga dobrog učenja nego prosjek ocijena na kraju godine ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? lol koji odgovori i savjeti..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.