| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako nacet temu jebanja? u Društvo forumu; Da 2 minute, al ne zaboravi da moraju učit biologiju, pa im ne smiju smetat bar pola sata... |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Da 2 minute, al ne zaboravi da moraju učit biologiju, pa im ne smiju smetat bar pola sata ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 786
![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Dakle ovako... Kada dođeš kod cure...skineš jaknu i kažeš: "Jes' vruće ovde u pičku materinu!!!" I dalje nonšalantno nastaviš :Nego...mala...kad smo već kod pičke..aj daj malo... moraš to izvest polu sexy zapovjednim tonom inače ne pali ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 37
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Adolon mislim da ova recenica nece proc trebalo bi ju preformulirati u recenicu....Daj pičke znam da imaš (nemre rec da nema pa nisi ju trazio sitnoga) ![]() ![]() ![]() OT (ozbiljno) Evo prijedlog vec receni ovdje samo spontano budi malo romantican iznenadi ju polu zamracenom sobom upali par svijecica prije neg uđe u sobu nek zazmiri i kad otvori oci reci evo ovo je sad nase malo carstvo ljubavi.... Buraz past ce za domovinu sigurno
__________________ *DinxXx* |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Ovo me podsjetilo na ono iz Farme kada je ona Hana rekla onoj sisatoj " Hajd bona Stefany ne zajebaji" Onak' laganini, BTW rečeno u smislu pozdrava ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:44.

:
Adolon mislim da ova recenica nece proc trebalo bi ju preformulirati u recenicu....