| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako nacet temu jebanja? u Društvo forumu; tema je rules pa kazes mala idemo se tucati-ipak je Uskrs... |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Posle duzeg ljubljenja....u zanosu, krenes polako, posto je to sasvim normalno, jel'?...Ako se bude opirala, e onda razgovaraj malo s njom o temi sexa, u cemu je problem, reci da ces biti pazljiv (assuming she's a virgin), i obavezno imaj kondom!!! Ako mala kaze da nije spremna, .....ako ti je stvarno stalo, cekaces jos malo...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 37
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? White Davil je upravu...netreba žurit...kao sto je i sama rekla trebas cekati ako ona nije spremna... isto tako trebas preispitati svoje osjećaje jer sex promjeni dosta toga u životu. iako je sex zakon pazi se...
__________________ *DinxXx* |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 16
Poruka: 30
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? ma ja mislim da netrebas ti nikakvu temu nabacivat.... malo ljubi malo lize vrat spustas se na sise polako prst dole onda skines gace valjda je napaljena do tada (75% da jest ako si dobro izveo) i onda ce te zamolit da joj ga turnes ![]()
__________________ Never Been Afraid To Say Whats On My Mind At Any Given Time A Day |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Nisi nigdje rekao do kud ste zapravo i stigli. Mislim da je blesavo ocekivati da ce se skinut i rasirit noge sa molecivim pogledom trazeci tvoj k, ako joj jos nisi ni sise dotaknuo...ono baza po baza, pa kombiniranje baza...postepeno odmicanje. Bar sam ja to tak. Ne znam za ostale...eto...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? pa 4mjeseca valjda si gurnuo prst nema veze sta je djevica..... ja sam s djevicom pa je bilo u prvih mjesec dana prst .....
__________________ Never Been Afraid To Say Whats On My Mind At Any Given Time A Day |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? pa nesto tako... njoj je ugodno meni zabavno a treba je rijesit te njezine sramezljivosti tako da je najbolji naci za doci do seksa... i jos sto su mi svi rekli za najlaksi nacin za pricat s curom o tome je da se zajebavas kroz cijeli razgovor i svest sve to na sprdanciju
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.

eeeeee,white devil...ti mi dajes nadu u normalne ljude na ovom forumu