| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako nacet temu jebanja? u Društvo forumu; ovi sa 16 godina svašta znaju.... |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 16
Poruka: 30
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? a imam dosta starijih i iskusnih u tome pa se raspitujem jako puno i isprobavam sve te finte... valjale su za sad....
__________________ Never Been Afraid To Say Whats On My Mind At Any Given Time A Day |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? nemoj ancet temu.jednostavno polako kreni ![]() menozes joj rec AJDE MALA DOSTA PRICANJA DAJ PICKE
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? loool pa do kud ste dosli sa brijom? voidi do kud ti pristup dopusta najprije
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 16
Poruka: 30
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? pa dat ce mi, samo neznam kad (to sam izvuko iz nekog konteksta) nisam ni siguran ali nije to kod nas neka tabu tema toliko s tim da smo skupa tek mjesec dana... prst je bio tek prije kojih tjedan dana tako da ne zelim zurit toliko a ne zuri mi se uopce.......
__________________ Never Been Afraid To Say Whats On My Mind At Any Given Time A Day |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

suptilnije to mora...