| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako nacet temu jebanja? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil Jes', pa da mu zvizne shamarcinu... suptilnije to mora... Neka,neka,na greškama se ... |
| | #54 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Citat:
psrts po prst i zabijes njega nece ni skuzit ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 207
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Dobra ideja! ![]() Ako ne znaš primit' šalu na svoj račun ili kritiku,onda nemoj ni tražiti savjet jer će ga svatko objasniti na svoj način pa možda i okrenuti na sarkazam.
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 16
Poruka: 30
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? nije istina da nemogu primit šalu na svoj račun... samo pitam a vi davate nesto skroz drugo sto mi nema nikakve koristi if you aint got nothing nice to say than dont say nothing ![]()
__________________ Never Been Afraid To Say Whats On My Mind At Any Given Time A Day |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? slusaj... ne znam koliko cesto brijete. ni kako ni sta radite. ako je tebi big deal taj prst onda je vjerovatno i njoj. zato se sad zadrzi na prstu. kad ona bude isla tebe... kako da to kazem... sexualno obradivat( da budem pristojna) ti polako nad nju i hop! i stvar rjesena
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

suptilnije to mora...