| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako nacet temu jebanja? u Društvo forumu; Većina je rekla svoje mišljenje.Što želiš da ga drugi provedu u djela umjesto tebe?... |
| | #62 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 16
Poruka: 30
![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Citat:
hvala puno na savjetu ipak se moze nesto naucit ovdje ![]()
__________________ Never Been Afraid To Say Whats On My Mind At Any Given Time A Day | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Pa, sta bi ti, da ti nacrtamo?! Procitaj sve postove, valjda izvuces nesto korisno! Ti kreni, mic po mic, sve dok ne pocne da se opire, nista ne pitaj, ako ne kaze stop... ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? nema beda. samo pitaj ![]() cekaj da ona tebe prav pocma svlacit ljubit mazit... itd. kad je izludis do daske da ti smoci sve plahte ili kauc il di vec to radite, polako ulazi....nek ona odredi tempo. ako joj je prvi put mislim...
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Pitaj ju što misli o situaciji u Iraku. Kad ti odgovori: Jebe mi se....ti reci: Joooj i meni, ali nisam znao kako da ze drugačije pitam!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? dobarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nacet temu jebanja? Prvo Tucsone, nadam se da inače imaš malo optimističniji nick ...A dalje, mislim da ti je praktični dio puno efektniji od teorijskog, dakle pravo malčice praktično tu temu započneš, a onda ostaviš prostora za razgovor, u kojem ćeš ti biti naravno pun razumijevanja, odgovoran itd, i onda se lijepo uputite u sve što donosi takvo što... Hm, vama je 16, hm hm ''u naše vrijeme'' to je bilo prerano, ali dobro, što bi moja baba rekla ''na mladosti svijet ostaje'', šalim se, good luck... Hehehe... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

...