| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako nagovoriti curu da joj svršiš u usta u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn mislim isto ono što i o svršavanju curi u usta Ok, poštujem. Pitanje je ... |
| | #21 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Kako nagovoriti curu da joj svršiš u usta Citat:
Pitanje je koliko dugo ćeš biti ustrajna u svom stavu i kad ćeš naići na gospodina Pravog. Vidim da druga gospođica stidljivo ćiri konverzaciju, nije vrag da sve 'ne dirajte mi ravnicu tete' misle jednako! : | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Kako nagovoriti curu da joj svršiš u usta Citat:
)....i samo da ti kažem jednu od osobina pravog dečka: ne traži od cure da joj svrši u usta![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako nagovoriti curu da joj svršiš u usta Citat:
Drugu se gospođicu nije ni pitalo za mišljenje...kad naiđem na onog pravog njemu ću reć..šta mislim... :
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
Što se tiče tko što traži, nije stvar pravog dečka, nego valjda stvar svakog člana u vezi bilo ih dvoje ili troje, bili istog spola ili različitog ma koliko u našim malim životima neodobravali pojedine stvari. Uostalom blah, blah, blah! ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
To si u pravu da je svršavanj u usta(kao i sve drugo) stvar obje stranke u vezi, ne samo muškarca ili samo žene...stoga ne stoje izjave tipa: nemoj je ni pitati, samo to napravi Znam da nisi ti to izjavio, ali eto...to je moje mišljenje | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
Kad sam bio kikić (ovo nema veze s Kristijanom), nedjeljom se išlo gledat jedan nižerazredni nogometni klub. Lokalni sitni poduzetnik (tj smetlar) u svakoj utakmici je vidio priliku da popravi budžet. Onda bi nakrcao kolica Čipsom, Smokijem i sl. grickalicama i dilao. Čips u dućanu 5 Kn, on za 7. Naravno do pola drugog poluvremena ne bi prodao ništa, onda bi forsirao po 2 kn, samo da proda. Poslije polusezone (iz nedjelje u nedjelju jednaka priča) pitali ga: ma što to radiš, zar ne vidiš da si na gubitku! Na to će legenda: ma nema veze, glavno da se lova okreće : : : E tako i ja: Ma nema veze, glavno da mi raspravljamo! ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
ja čitam i gledam šta si sad s tim htio reći....ma joj pa tako je to na forumima![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-02-06 Lokacija: Zagreb-ex Osijek
Poruka: 58
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, joj, kako, nagovoriti, svrs is, usta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.

Pitanje je koliko dugo ćeš biti ustrajna u svom stavu i kad ćeš naići na gospodina Pravog.
:

)....i samo da ti kažem jednu od osobina pravog dečka: ne traži od cure da joj svrši u usta
To si u pravu da je svršavanj u usta(kao i sve drugo) stvar obje stranke u vezi, ne samo muškarca ili samo žene...stoga ne stoje izjave tipa: nemoj je ni pitati, samo to napravi
Znam da nisi ti to izjavio, ali eto...to je moje mišljenje