Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako nagovoriti curu da joj svršiš u usta u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn mislim isto ono što i o svršavanju curi u usta Ok, poštujem. Pitanje je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-02-06, 22:54   #21 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Kako nagovoriti curu da joj svršiš u usta

Citat:
Pravi autor: eowyn
mislim isto ono što i o svršavanju curi u usta
Ok, poštujem. Pitanje je koliko dugo ćeš biti ustrajna u svom stavu i kad ćeš naići na gospodina Pravog.

Vidim da druga gospođica stidljivo ćiri konverzaciju, nije vrag da sve 'ne dirajte mi ravnicu tete' misle jednako!:
Lovel je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 22:57   #22 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: lovelos
Ok, poštujem. Pitanje je koliko dugo ćeš biti ustrajna u svom stavu i kad ćeš naići na gospodina Pravog.

Vidim da druga gospođica stidljivo ćiri konverzaciju, nije vrag da sve 'ne dirajte mi ravnicu tete' misle jednako!:
Ja sam već našla pravoga (vidi se da nisi upućen u ljude na forumu )....i samo da ti kažem jednu od osobina pravog dečka: ne traži od cure da joj svrši u usta
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 22:59   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:

Vidim da druga gospođica stidljivo ćiri konverzaciju, nije vrag da sve ne dirajte mi ravnicu misle jednako!:

Drugu se gospođicu nije ni pitalo za mišljenje...kad naiđem na onog pravog njemu ću reć..šta mislim...:
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 23:11   #24 (permalink)
Radost Europe

Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti

Citat:
Ja sam već našla pravoga (vidi se da nisi upućen u ljude na forumu )....i samo da ti kažem jednu od osobina pravog dečka: ne traži od cure da joj svrši u usta
Prvo, zaključci se rade na kraju, ne na početku (u vezi Pravoga), to da si u vezi je svakom jasno nakon 3 posta.

Što se tiče tko što traži, nije stvar pravog dečka, nego valjda stvar svakog člana u vezi bilo ih dvoje ili troje, bili istog spola ili različitog ma koliko u našim malim životima neodobravali pojedine stvari.

Uostalom blah, blah, blah!
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 23:15   #25 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Prvo, zaključci se rade na kraju, ne na početku (u vezi Pravoga), to da si u vezi je svakom jasno nakon 3 posta.

Što se tiče tko što traži, nije stvar pravog dečka, nego valjda stvar svakog člana u vezi bilo ih dvoje ili troje, bili istog spola ili različitog ma koliko u našim malim životima neodobravali pojedine stvari.

Uostalom blah, blah, blah!
Nakon 5 godina veze mislim da možeš donijeti neke zključke To si u pravu da je svršavanj u usta(kao i sve drugo) stvar obje stranke u vezi, ne samo muškarca ili samo žene...stoga ne stoje izjave tipa: nemoj je ni pitati, samo to napravi Znam da nisi ti to izjavio, ali eto...to je moje mišljenje
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 23:17   #26 (permalink)
Radost Europe

Citat:
stoga ne stoje izjave tipa: nemoj je ni pitati, samo to napravi Znam da nisi ti to izjavio, ali eto...to je moje mišljenje
Eto i moje. Od početka!
:closed
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 23:18   #27 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Eto i moje. Od početka!
:closed
znači cijelo vrijeme sam s krivim raspravljala
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 23:25   #28 (permalink)
Radost Europe

Citat:
znači cijelo vrijeme sam s krivim raspravljala

Kad sam bio kikić (ovo nema veze s Kristijanom), nedjeljom se išlo gledat jedan nižerazredni nogometni klub. Lokalni sitni poduzetnik (tj smetlar) u svakoj utakmici je vidio priliku da popravi budžet. Onda bi nakrcao kolica Čipsom, Smokijem i sl. grickalicama i dilao.
Čips u dućanu 5 Kn, on za 7. Naravno do pola drugog poluvremena ne bi prodao ništa, onda bi forsirao po 2 kn, samo da proda. Poslije polusezone (iz nedjelje u nedjelju jednaka priča) pitali ga: ma što to radiš, zar ne vidiš da si na gubitku! Na to će legenda: ma nema veze, glavno da se lova okreće: : :

E tako i ja: Ma nema veze, glavno da mi raspravljamo!
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 23:29   #29 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Kad sam bio kikić (ovo nema veze s Kristijanom), nedjeljom se išlo gledat jedan nižerazredni nogometni klub. Lokalni sitni poduzetnik (tj smetlar) u svakoj utakmici je vidio priliku da popravi budžet. Onda bi nakrcao kolica Čipsom, Smokijem i sl. grickalicama i dilao.
Čips u dućanu 5 Kn, on za 7. Naravno do pola drugog poluvremena ne bi prodao ništa, onda bi forsirao po 2 kn, samo da proda. Poslije polusezone (iz nedjelje u nedjelju jednaka priča) pitali ga: ma što to radiš, zar ne vidiš da si na gubitku! Na to će legenda: ma nema veze, glavno da se lova okreće: : :

E tako i ja: Ma nema veze, glavno da mi raspravljamo!
ja čitam i gledam šta si sad s tim htio reći....ma joj pa tako je to na forumima
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 01:53   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-02-06
Poruka: 58
Rommel se izdvaja iz mase

Citat:
zavisi koje druge stvari
A reci mi, kako ti zvuči pomisao da ti se cura popiša u usta?
Ako proguta neka piša. Pa odi na Smokvicu i začudit ćeš se koliko cura i frajera voli piss.
Rommel je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curu, joj, kako, nagovoriti, svrs is, usta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37

Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114