Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako nagovoriti da ti da u Društvo forumu; bio sam sa jednom ženom u najboljim godinama sa jako dobrim sisama.dala mi je da je žvalim,dajoj liž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-09-07, 15:18   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 31
Poruka: 5
Tommy Orlec se izdvaja iz mase
kako nagovoriti da ti da

bio sam sa jednom ženom u najboljim godinama sa jako dobrim sisama.dala mi je da je žvalim,dajoj ližem sise i mačkicu i ona je meni popušila i svršio sam po njoj,ali mi neda da je karam.kako da je nagovorim išto mislite zašto neda?
Tommy Orlec je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 15:20   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: kako nagovoriti da ti da

pa što si joj točno rekao oko toga? i što je onda ona rekla?
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 15:28   #3 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Fascinantna rečenica:
Citat:
Pravi autor: Tommy Orlec Pogledaj Poruke
bio sam sa jednom ženom u najboljim godinama sa jako dobrim sisama.dala mi je da je žvalim,dajoj ližem sise i mačkicu i ona je meni popušila i svršio sam po njoj,ali mi neda da je karam.kako da je nagovorim išto mislite zašto neda?

Dalje "da ju žvalim"; tko još "žvali"? drugima, ali mene to na kravu podsijeća...

A sad on topic:
Nije da neda, nego ne želi. Zašto? Zar je bitno?! Igra! Kužiš?
Probaj ne nagovarat, sama će ponudit. Ipak je zrela sa dobrim sisama i vjerujem da zna kaj želi... A ne vidim razloga da se buniš, pa dobio si dobar paket.
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 15:48   #4 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

1. Koje su to "najbolje godine"?
2. kakve su to "jako dobre sise"?

A jesi li ikad razmislio o ovome - ako ti je popušila, možda je zaključila da tvoje dimenzije ne mogu zadovoljit njezine potrebe, a ne želi ti to reć otvoreno da te ne povrijedi.

Što misliš o toj mogućnosti?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 15:55   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,003
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Tommy Orlec Pogledaj Poruke
vjerojatno ce ona to bolje znati od nas svih skupa zajedno. jesi razmisljao o tome da nju pitas?
Star 01-09-07, 15:58   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ako si uspio doći do toga da ti puši očito imaš smisla, potrudi se sam... ako je ona tebe zašprehala, a ti sam to nikad ne bi uspio, nemoj se truditi, pusti da ona tebe pojebe, kad bude htjela...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 16:46   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Moze bit i da mu je mali,ako je zrela i zna sto hoce,nece da se muci s malima!Zrele i iskusne zele velikog,to je pola kile zrele pizde,treba to imati cime ispuniti!Malo serem ali ja to iz iskustva,kod jedne ne bih prosao da je bio mali,sama mi je rekla,neke zele pravi komad i dobro se izbubati s pravim primjerkom!Ma ne zamaraj se i ne trazi odgovore,zene nikad nece iskreno reci nista,sve moras sam zakljucivati,opusti se,mozda hoce postepeno a ne sve odmah,probaj opet i ako bude bude,ako ne ides dalje i briga te!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 17:07   #8 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Jbte, Mateo - sb, jesi ti opsjednut veličinom svoga rukovoditelja. Svugdje naglašavaš "kako je dobar; kako je velik; kako prolazi i kod onih koje žele pravi primjerak".
Znaš, to ti naglašavanje baš i nije uvijek shvaćeno pozitivno, pogotovo ne nakon 130 posta od kojih se u njih 127 spominje centimetraža.
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 17:23   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-07
Poruka: 194
Mateo-sb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Jbte, Mateo - sb, jesi ti opsjednut veličinom svoga rukovoditelja. Svugdje naglašavaš "kako je dobar; kako je velik; kako prolazi i kod onih koje žele pravi primjerak".
Znaš, to ti naglašavanje baš i nije uvijek shvaćeno pozitivno, pogotovo ne nakon 130 posta od kojih se u njih 127 spominje centimetraža.
Nisam brojao postove,a cuj pokusavam pomoci decku da se ne zamara s glupostima i opusti se,uziva!Uopce nisam s nicim opsjednut,najmanje sa sexom i velicinom,zao mi je sto se to tako shvaca!Ne kazem da sam ih imao puno,naprotiv,ne volim sa svakim petljati,sex je sporedna stvar u zivotu,malo cura koje su bile sa mnom uopce prica o kurcima,i malo ih je komentirala moga,ali vidite da vecina cura tu voli velike i ja sam imao jednu koja je otvoreno rekla da je velicina bitna i da druge cak i njene kolegice to vole,samo to pokusavam natuknuti!Imam sporu vezu,malo vremena,sada se zadrzavam na tim temama o sexu kao i svi sto su vecinom tu,i nema nista lose reci svoje misljenje,ali ne mogu da se ne javim kad vidim sta se sve pise!I uopce i dalje ne mislim da sam obdaren,mozda jest malo iznad prosjeka,ali ima decki koji stvarno jesu mocni po tom pitanju!Pozdrav!
Mateo-sb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 17:29   #10 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

pas koji laje ne grize

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, nagovoriti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113