| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako nagovoriti da ti da u Društvo forumu; bio sam sa jednom ženom u najboljim godinama sa jako dobrim sisama.dala mi je da je žvalim,dajoj liž... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-07 Godina: 31
Poruka: 5
![]() | kako nagovoriti da ti da bio sam sa jednom ženom u najboljim godinama sa jako dobrim sisama.dala mi je da je žvalim,dajoj ližem sise i mačkicu i ona je meni popušila i svršio sam po njoj,ali mi neda da je karam.kako da je nagovorim išto mislite zašto neda? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako nagovoriti da ti da Fascinantna rečenica: Citat:
Dalje "da ju žvalim"; tko još "žvali"? drugima, ali mene to na kravu podsijeća...A sad on topic: Nije da neda, nego ne želi. Zašto? Zar je bitno?! Igra! Kužiš? Probaj ne nagovarat, sama će ponudit. Ipak je zrela sa dobrim sisama i vjerujem da zna kaj želi... A ne vidim razloga da se buniš, pa dobio si dobar paket.![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako nagovoriti da ti da 1. Koje su to "najbolje godine"? 2. kakve su to "jako dobre sise"? A jesi li ikad razmislio o ovome - ako ti je popušila, možda je zaključila da tvoje dimenzije ne mogu zadovoljit njezine potrebe, a ne želi ti to reć otvoreno da te ne povrijedi. Što misliš o toj mogućnosti?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako nagovoriti da ti da Ako si uspio doći do toga da ti puši očito imaš smisla, potrudi se sam... ako je ona tebe zašprehala, a ti sam to nikad ne bi uspio, nemoj se truditi, pusti da ona tebe pojebe, kad bude htjela...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: kako nagovoriti da ti da Moze bit i da mu je mali,ako je zrela i zna sto hoce,nece da se muci s malima!Zrele i iskusne zele velikog,to je pola kile zrele pizde,treba to imati cime ispuniti!Malo serem ali ja to iz iskustva,kod jedne ne bih prosao da je bio mali,sama mi je rekla,neke zele pravi komad i dobro se izbubati s pravim primjerkom!Ma ne zamaraj se i ne trazi odgovore,zene nikad nece iskreno reci nista,sve moras sam zakljucivati,opusti se,mozda hoce postepeno a ne sve odmah,probaj opet i ako bude bude,ako ne ides dalje i briga te!![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako nagovoriti da ti da Jbte, Mateo - sb, jesi ti opsjednut veličinom svoga rukovoditelja. Svugdje naglašavaš "kako je dobar; kako je velik; kako prolazi i kod onih koje žele pravi primjerak". Znaš, to ti naglašavanje baš i nije uvijek shvaćeno pozitivno, pogotovo ne nakon 130 posta od kojih se u njih 127 spominje centimetraža. ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: kako nagovoriti da ti da Citat:
Nisam brojao postove,a cuj pokusavam pomoci decku da se ne zamara s glupostima i opusti se,uziva!Uopce nisam s nicim opsjednut,najmanje sa sexom i velicinom,zao mi je sto se to tako shvaca!Ne kazem da sam ih imao puno,naprotiv,ne volim sa svakim petljati,sex je sporedna stvar u zivotu,malo cura koje su bile sa mnom uopce prica o kurcima,i malo ih je komentirala moga,ali vidite da vecina cura tu voli velike i ja sam imao jednu koja je otvoreno rekla da je velicina bitna i da druge cak i njene kolegice to vole,samo to pokusavam natuknuti!Imam sporu vezu,malo vremena,sada se zadrzavam na tim temama o sexu kao i svi sto su vecinom tu,i nema nista lose reci svoje misljenje,ali ne mogu da se ne javim kad vidim sta se sve pise!I uopce i dalje ne mislim da sam obdaren,mozda jest malo iznad prosjeka,ali ima decki koji stvarno jesu mocni po tom pitanju!Pozdrav!![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, nagovoriti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.

drugima, ali mene to na kravu podsijeća...

Moze bit i da mu je mali,ako je zrela i zna sto hoce,nece da se muci s malima!Zrele i iskusne zele velikog,to je pola kile zrele pizde,treba to imati cime ispuniti!Malo serem ali ja to iz iskustva,kod jedne ne bih prosao da je bio mali,sama mi je rekla,neke zele pravi komad i dobro se izbubati s pravim primjerkom!Ma ne zamaraj se i ne trazi odgovore,zene nikad nece iskreno reci nista,sve moras sam zakljucivati,opusti se,mozda hoce postepeno a ne sve odmah,probaj opet i ako bude bude,ako ne ides dalje i briga te!