pa posalji joj poruku preko fejsa, pocnite se dopisivat, pozdravi ju u skoli, pridji joj i pitaj ju za cugu. sto je tu tako tesko??![]()
Raspravljate o temi kako napraviti prvi korak u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; dodala me na face kao prijatelja! znamo se iz srednje skole ali nikad nismo imali nikakav kontakt! sviđa mi se ...
pa posalji joj poruku preko fejsa, pocnite se dopisivat, pozdravi ju u skoli, pridji joj i pitaj ju za cugu. sto je tu tako tesko??![]()
nema tu priče. želi te![]()
RISE and SHINE
chim te je dodala na fejs znachi da oche neshto..kazhem ti..imash priliku...sad samo ono kuliraj..budi kewl i to je to
Pošlji joj poruku preko fb i dogovorite se da se vidite čisto eto drugarski što s tvoje strane i ne mora biti drugarski pa ćeš već sve i videti kako i šta.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Ma stavi je na ignore...
Umišljena kučka...
![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
znam..
imash onu aplikaciju pet neshto..pa je kupi..
ubodi je brate!! il se to kaže bocni?
uglavnom, ak ju to ne baci na koljena, ne znam šta hoće...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
rješavaj onaj kviz top five osoba koje te žele tako dugo dok ona ne dođe na prvo mjesto, zatim objavi to i pričekaj njezin komentar..
ko tebe kamenom ti njega kruhom