| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prebolit nekog u Društvo forumu; lažu lažu me da vrijeme liječi sve..možda sidu i tumore al nju nikad ne!... |
| | #104 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog Potpisujem ovo. Ja ih imam najmanje 4. Već godinama. One su konstantne. Sad imam još jednu, kao izborni predmet ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog Ljubav je nešto najljepše i najbolje što nam daje život, ali i najgore. Ne postoji ništa što ostavlja toliko dubokih rana, ožiljaka, nesreće i žrtava kao ljubav. Trebala bi biti nešto najjednostavnije na svijetu, ali ljudi su je sami zakomplicirali. Mnogi su napisali da je najlakše naći neku novu zanimaciju i krenuti dalje. Samo nije baš tako jednostavno, to možeš napraviti ako ti je taj netko samo jedan u nizu, ali kad stvarno voliš stvari su malo drugačije. Svi se mi ponovno zaljubimo i sretni smo s nekim, ali neke osobe nikad ne možemo izbaciti iz svoje glave i srca. Dovoljna je samo jedna pjesma, sitnica ili događaj da se sjetiš te osobe. Svi kažemo da vrijeme liječi sve rane, ali neki osjećaji nikad ne odu i neke rane nikad ne zacijele.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #107 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog Ja se samo volim osigurati. Ako si sama ne pomognem, tko će? ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog Citat:
ko kaze da moras prebolit lika. ko je uopce postavio to glupo pravilo.. pa sto onda ako ga ti jos uvjek volis. bolje da volis neg da ne volis. ko kaze da se nemre volit paralelno vise ljudi ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, nekog, prebolit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.