| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prebolit nekog u Društvo forumu; Draga moja znaš kak se veli sve se može kad se hoće,ali ti si još zaljubljena irazmišljš ... |
| | #121 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08 Godina: 32
Poruka: 69
![]() | Re: Kako prebolit nekog Draga moja znaš kak se veli sve se može kad se hoće,ali ti si još zaljubljena irazmišljš stalno o njemu i o ljepim stvarima koji ste prolazili,ajde malo ne misli o tome(mislim o njemu znam da je teško).Evo ja sam prije dosta godina toliko plakala za jednim dečkom jer smo prekinuli da je to bilo strašno i malo po malo sam ga zaboravila(sjetim ga se kad je neka zahebancija) i danas sam sretno udata i imam dva sina,moraš probati,sve u životu moraš probati,doći će onaj pravi jedino ako se sa ovom ne pomiriš,sretno. |
| | |
| | #123 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog vrijeme cini svoje. ja sam svog bivseg prebolila kad sam se ponovo zaljubila onako bas posteno. trebalo mi 3 godine ali eto...naucis zivjet sa time
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako prebolit nekog Citat: Pravi autor: mišo_legenda obično se kako treba preboli tek kad naiđeš na nekog još boljeg, i shvatiš da taj/ta prije ipak nije bila/bio za tebe nije istina..ako je to bilo stvarno TO, nema preboljenja.. ja sam to prošla i svake godine je ista stvar u isto doba godine, kad se slike vraćaju, sjećanja, uspomene.. Ja dugo nisam mogla proći kraj mjesta gdje sam se ljubila s bivšim,... A danas tu prođem sa sadašnjim, nasmijem mu se i mislim: Hvala Bogu što je netko toliko bolji uz mene! Ali, to je moj slučaj. Ja sam sa sadašnjim 3 godine, mogu mislit nakon 5...Uf! Ne želim niti razmišljati šta bi bilo sa mnom da se dogodi prekid
__________________ |
| | |
| | #125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prebolit nekog Mislim da se prava ljubav nikad ne preboli. kod mene je prošlo i više od osamnaest godina i još uvijek neki događaj, mjesto, vrijeme ili nešto slično vrati sječanje na bivšu i uvjek je to s vrlo jakim emocijama. Mislim da se takve stvari nebi događale da sam je prebolio. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog klin se klinom izbija... u međuvremenu, najbolje da zaokupiš svoje misli s nečim drugim. a to da se uvjek vraćaš, na tog nekog kog si volio, je istina, ali to je nekak vise u trenucima slabosti, bar kod mene.... zato treba te trenutke svest na minimum. jer nema smisla
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako prebolit nekog Citat:
Ali nažalost, tu su i ljudi koji jednostavno ne uspijevaju preboljeti...treba za to puno snage, a svačije srce je drugačije! Nečije jednostavno ne zna stati voljeti...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, nekog, prebolit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.

) drugog!

ali eto...