| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prebolit nekog u Društvo forumu; zasto ste prekinuli?... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako prebolit nekog zasto ste prekinuli?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: Kako prebolit nekog to nase svađanje traje vec duze vrijeme dok nisam ja danas skroz poludila na njegove rijeci;nismo zajedno mjesec dana da to moram radit, a sta mislite kakvo sam mu ja pitanje postavila?!?!? pitala sam ga zasto mi neda pusu kad ulazim u auto i zasto nema vise mazenja kao prije! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: Kako prebolit nekog čuj, tonka, ak ste se danas posvađali, ne znači nužno da vam je veza gotova nije prošlo ni 24 h, a ti već kukaš kak ćeš ga preboljeti ak ga fakat voliš onda se pozabavi tim kak ćete se pomiriti i kak da ga vratiš, jer veza koja traje 5 god nemre se prekinuti sam tak zbog jedne svađe oko neke gluposti sjedni malo, ohladi, razmisli o svemu i na kraju napravi ono kaj ti sama misliš da je najbolje za tebe
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog Čuj, nema ti tu recepta. Možda treba proć neko vrijeme, možda treba doć neko novi, možda ga nikad nećeš izbit iz glave. Neka te tješi da ima i gorih stvari. Zamisli da 2 godine vučeš neku vezu na daljinu, lomiš se, razgovaraš, putuješ ko' pizda kad stigneš, čekaš, šalješ poruke pa na kraju nakon toliko tramakavanja i truda čuješ "Pa eto, znaš, meni je ovo sve splasnilo, ti si super i sve ali više kao dobar prijatelj, hm, znaš, upoznala sam nekoga tamo..." Pa kad se takvo nešto pregrmi, onda stvarno znači da čovjek svašta izdrži. Eto ti malo muške mudrosti ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prebolit nekog Najlakše je preboliti tako da patiš i misliš na sve to, jedno dva, tri dana, tako ćeš vrijeme tihe patnje skratiti sa onih mjesec-dva, na tjedan dana. Rascmizdri se, nek ti bude žao i budi u bedu tri dana, pa ćeš skužiti da stvarno nema razloga bedirati se zbog druge osobe, jer ponekad je prekid i promjena upravo ono što ti treba da u životu postaneš sretnija i slobodnija, da radiš stvari koje suti falile u tih pet godina s njim...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Kako prebolit nekog Prvo stani pred ogledalo i pogledaj koje stvari na sebi želiš promijeniti....možda malo otiću u teretanu, staviti si umjetne nokte, obojiti kosu ili nešto slično....zatim to napravi onako iz čistog užitka i budi sretna jer se ne moraš pitati hoće li se to kome svidjeti.....zatim sjedni i razmisli u kojim stvarima te je tih 5 godina kočio i što sve nisi mogla činiti dok si bila s njim, a željela si to....i sve to učini.....izlazi s frendicama, zabavljaj se i ne dopusti si sljedećih pet godina da te netko vidi u lošem izdanju....i uživaj svaki put kad ga sretneš i vidiš njegovo oduševljenje tvojim izgledom i njegovu tugu što to više nikada neće imati..... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 32
![]() | Re: Kako prebolit nekog Ja sam sa jednom bivšom bio skupa skoro godinu dana dok se nismo jednom gadno zakačili i prekinuli. Bio sam poprilično u kurcu duže vremena i nikako je nisam mogao preboljet. Sve dok se jednom nismo odlučili nači na kavi i normalno popričati o svemu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, nekog, prebolit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:34.