| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako prebolit nekog u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: antonia to nase svađanje traje vec duze vrijeme dok nisam ja danas skroz poludila na njegove rijeci;... |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Re: Kako prebolit nekog Citat:
pa daj ženo ohladi, gušiš jadnika ![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
eowyn, nije loše ![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako prebolit nekog ej ljudi evo i ja vam se javljam, ali sa jako lošim vjestima, jučer sam prekinul s curom, i fakat sam u bedu, nadam se da budemo opet skupa ali sada već čisto sumljam..... malo smo se dopisivali jučer, i sve je to dobro, i ja sam njoj sve rekel i da je volim i sve, i ona je meni rekla zakaj joj otežavam stvar..... nakon svega toga, kad sam legel spavat, naravno nisam zaspal bar 3 sata, i ona mi je poslala poruku koja ide otprilike ovak: "srceko laku noc, kao da se ne ljutim i da nebudem u bedu, da znam kao da me ona voli ali da je tak najbolje i da joj vjerujem, i pusa i da joj falim...." kaj bi joj čovek na sve to rekel? i nemrem reči da nisam u bedu, jesam i to u jebački mi je loše zbog toga svega....
__________________ SOUND . VISION . SOUL P i o n e e r |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Starter | Re: Kako prebolit nekog Citat:
Sad sam tako sretna, cak mi i frendice govore da zracim pozitivno. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, nekog, prebolit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.